17/05/2024

Κωσταντίνα Καρακατσάνη: Αντίληψη και συνδυασμοί για να γίνω καλύτερη

Η νίκη απέναντι στην Κορίνα Παπαχρυσάνθου, είναι απαρχή της αντεπίθεσης για την Κωνσταντίνα Καρακατσάνη που ήταν ένα από τα πρόσωπα του Gods of War Master Edition. Η ίδια μίλησε στο Fightsports.gr για τον επόμενο στόχο της, τους τομείς που πρέπει να δουλέψει αλλά και τους Thai Fighters που ξεχωρίζει.Αναλυτικά η συνέντευξη:

Έκανες ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα σε μία έμπειρη αθλήτρια. Είσαι ικανοποιημένη από την εμφάνιση σου και ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου;

«Την Κορίνα Παπαχρυσάνθου την σέβομαι και την θεωρώ έμπειρη και σοβαρή αθλήτρια. Πίστευα από την αρχή ότι ο αγώνας μας θα είναι καλός. Όπως και ήταν. Ποτέ όμως δεν είμαι εντελώς ικανοποιημένη, γι’αυτό και ο στόχος κάθε φορά είναι να βγαίνει κάτι πιο όμορφο πάνω στο ρινγκ. Να θυμίζει περισσότερο πραγματικό Muay Thai».

Ποιο θα είναι το επόμενο σου παιχνίδι και που θεωρείς ότι υστερείς και πρόκειται να δουλέψεις;

«Υπάρχει στα υπόψιν ένα παιχνίδι τον Ιούνιο αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα. Όποτε έχω την ευκαιρία να παίξω αγώνα, το κάνω. Περιμένω πάντως με χαρά για το επόμενο GOW που θα γίνει στην Αθήνα. Ο Στέλιος Πολίτης μας έκανε την πρόταση για διεκδίκηση ζώνης και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Αυτό που θα ήθελα να δουλέψω περισσότερο είναι η αντίληψη πάνω στο ρινγκ ώστε να καταφέρω, να βάλω περισσότερους και πιο δύσκολους συνδυασμούς χτυπημάτων. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που αυτή η δουλειά μπορεί να γίνει υπό καλύτερες συνθήκες στο White Tiger Camp όπου ο δάσκαλος μου Ηλίας Λάμπρου, ταυτόχρονα με το Muay Thai, μας διδάσκει το ήθος και τον σεβασμό, με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι ξεχωριστή. Η προπόνηση είναι σκληρή και ταυτόχρονα ευχάριστη».

Ποιους αθλητής του Muay Thai ξεχωρίζεις στην Ελλάδα;

«Από Έλληνες αθλητές του Muay Thai ξεχωρίζω κυρίως την Φανή Πελούμπη για το καθαρά Ταϊλανδέζικο στυλ της και για την σκληρή δουλειά που έχει κάνει τόσα χρόνια για να φτάσει σ’αυτό το επίπεδο. Από νεότερους αθλητές μου αρέσουν επίσης ο Αλέξανδρος Μίλος και ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης. Πιστεύω υπάρχουν κι άλλοι νέοι αθλητές με ταλέντο που μπορεί προς το παρόν να μην έχουν μεγάλη πορεία, αλλά θα φανούν στο μέλλον. Θα ανεβάσουν το επίπεδο του Muay Thai στην Ελλάδα».