03/05/2024

Κρομμύδα για Gods of War: «Ο κόσμος θα δει ένα ωραίο παιχνίδι»

Μετά από ένα σερί αγώνων στο ΜΜΑ με επιτυχία, η Φωτεινή Κρομμύδα επιστρέφει στο ring, για να αντιμετωπίσει στο Gods of War στις 24 Ιανουαρίου την Μαρίνα Ζαρογιάννη, σε έναν αγώνα Thai Boxing . Το fightsports.gr μίλησε με την νεαρή αθλήτρια για τον αγώνα της αλλά και τα σχέδιά της για το ΜΜΑ.

Φωτεινή, έχεις σε λίγες μέρες στο Gods of War έναν αγώνα σε κανόνες Muay Thai, έχεις αγωνιστεί ξανά σε Thai; 

Δεν έχω αγωνιστεί ποτέ σε αγώνα Muay Thai και δεν με ενδιαφέρει ο χώρος του καθώς και ο αγώνας μας είναι Thai Boxing δηλαδή 3 δευτερόλεπτα κράτημα στα γόνατα και ρίψεις. Από εμένα Κ-1 να περιμένετε.

Πριν λίγο καιρό είχες μπει ως αουτσάιντερ και στο ΜΜΑ και έκανες την μεγάλη έκπληξη με την νίκη στην τετράδα, νιώθεις ότι είσαι έτοιμη να κάνεις το ίδιο και εδώ που η αντίπαλος σου είναι πιο έμπειρη στο thai στυλ;

Στο ΜΜΑ είναι κάτι διαφορετικό. Στο Κ-1 έχω κάνει παιχνίδια και δεν πιστεύω πως 2 δευτερόλεπτα παραπάνω στα γόνατα με καθιστούν αουτσάιντερ.

Θα επιστρέψεις μετά στο ΜΜΑ ή σκέφτεσαι να παίξεις και άλλους αγώνες στα άλλα στυλ;

Στόχος μου είναι οι ΜΜΑ αγώνες, γι αυτό άλλωστε προπονούμε και στο BJJ παράλληλα με το Κ-1 . Οι αγώνες και τα πρωταθλήματα Bjj και K-1 είναι μέρος μίας μεγάλης προετοιμασίας για τους ΜΜΑ αγώνες.

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος αγώνας σε κάποια από τα στυλ που θες πολύ εσύ;

Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου απλά κάνω αυτό που αγαπάω.

Γενικά, πως πήγε η προετοιμασία σου γενικά και σε τι κατάσταση είσαι σήμερα

H προετοιμασία μου συνεχίζεται κανονικά μέσα στις γιορτές όπως και πέρυσι για το CS3. Δηλαδή κάποιος με έχει ματιάσει!  (γελάει)

Τι να περιμένει από εσένα ο κόσμος στο Gods of War;

O κόσμος να περιμένει να δει ένα ωραίο παιχνίδι με θετικό αποτέλεσμα

Το κλείσιμο δικό σου! 

Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά, με υγεία και μαχητικότητα σε ότι και αν κάνει. Να ευχαριστήσω τον δάσκαλο μου Κώστα Τζώτζο και όλο τον ΚΡΑΤΑΙΟ. Τον δάσκαλο μου στο BJJ Χρήστο Μαρκέζ και το draculino team που με στηρίζει. Τους χορηγούς μου MMAteam Γιώργο Πατρελάκη. Την Perfect Nutrition και τον Γιάννη Παρτατηλα, το κίνηση και θεραπεία με την Κατερίνα Λιανού, αλλά ιδιαίτερα έναν άνθρωπο που στηρίζει όλη την ομάδα σε ότι χρειαστεί, τον Στέλιο Ανεμοδούρα .