29/04/2024

Ευθύμης Στεργίου: Η ποιότητα των μαχητών αυξάνει το ενδιαφέρον!

Ο Ευθύμης Στεργίου είναι ένας από τους Thai fighter που θα αγωνιστούν την επόμενη Κυριακή στο κλειστό του «ΔΑΙΣ» στην τετράδα που διοργάνωσε ο Στέλιος Πολίτης για λογαριασμό του έβδομου «Gods of War». Το fightsports.gr επικοινώνησε με τον διεκδικητή της κορυφής ο οποίος χαρακτήρισε την τετράδα πολύ ενδιαφέρουσα λόγω της ποιότητας των μαχητών που την απαρτίζουν. Σε πρώτη φάση ο Στεργίου  φανέρωσε την τεράστια διάθεση που έχει για να παίξει σε μία εβδομάδα στο «GOW7» ενώ σημείωσε πως στόχος του είναι τους αγώνες να απολαύσουν οι θεατές και αυτός: Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Μια εβδομάδα πριν το Gods of War και ανυπομονώ να αγωνιστώ σε αυτήν την τετράδα. Στόχος μου να ευχαριστηθούμε τόσο εγώ όσο και οι θεατές τους αγώνες και όσον αφορά την ζώνη θα την κατακτήσει όποιος βρεθεί εκείνη την βραδιά στην καλύτερη κατάσταση.  

Σχετικά με το πέρας της προετοιμασίας του ο Ευθύμης Στεργίου σημείωσε: Η προετοιμασία μας ήταν σκληρή όπως πάντα αλλά κύλησε ομαλά χάρη στην βοήθεια των προπονητών και των συναθλητών μου.  Για την τετράδα και τους αντιπάλους του ο ο διεκδικητής της ζώνης είπε: Όσον αφορά τους αντιπάλους ,τους θεωρώ και τους τρεις εξίσου δυνατούς και υπολογίσιμους και αυτό κατά την γνώμη μου είναι που δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην τετράδα αυτή.

Στη συνέχεια των δηλώσεών του o μαχητής της «Pliakos Team» σημείωσε: Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Πολίτη για την ευκαιρία να παίξω στο Gods of War καθώς και για το ενδιαφέρον που δείχνει στις Thai αναμετρήσεις. Ευχαριστώ επίσης τους HOUSE OF BOXING , VITA FIX , FRANGELICO ,και ARISE TATTΟΟ για την βοήθεια τους στην πορεία μου.

Τέλος, ο Ευθύμης Στεργίου κάλεσε όλους τους φανς να απολαύσουν τους αγώνες στο «ΔΑΙΣ»: Καλώ τον κόσμο να έρθει στο Δαίς να απολαύσει τρείς πολύ δυνατούς και σκληρούς αγώνες από εμάς καθώς και πολλές ακόμα δυνατές αναμετρήσεις.