05/05/2024

Γιώργος Παπουτσάκης: Η καλύτερη τετράδα της κατηγορίας!

Μόλις μία εβδομάδα έχει απομείνει για τη μεγάλη συνάντηση κορυφαίων μαχητών που θα γίνει στο «Gods of War 7» και το fightsports.gr επικοινώνησε μ’ένα απ’τα φαβορί της πολύ ενδιαφέρουσας τετράδας που έφτιαξε ο Στέλιος Πολίτης στο στυλ του Μουάι Τάι.

Ο Γιώργος Παπουτσάκης από το Rama Camp θα διεκδικήσει στις 24 Γενάρη τη ζώνη που προσφέρεται στον νικητή της δυναμικής τετράδας και μίλησε στο fightsports.gr για την προετοιμασία και τους αντιπάλους του.

Αρχικά ρωτήσαμε τον ελπιδοφόρο fighter εάν στην προετοιμασία του υπήρξαν διαφορές μεταξύ μίας των προετοιμασιών που περάσει για μεμονωμένο αγώνα σε σχέση με αυτήν της τετράδας με τον μαχητή να απαντάει: Η βασική διαφορά είναι ότι στήνουμε παιχνίδι για τρεις αντιπάλους και όχι για έναν. Κατά τ’άλλα η προπόνηση είναι το ίδιο σκληρή και επίπονη είτε είναι για έναν αντίπαλο είτε είναι για τουρνουά.

 Ερωτηθείς για τον ποιον θεωρεί τον δυσκολότερο αντίπαλο από τους τρεις έτερους διεκδικητές ο Παπουτσάκης είπε: Και οι τρεις αντίπαλοι είναι εξίσου δυνατοί. Όλοι μας είμαστε χρόνια στο χώρο.θεωρείται ίσως η καλύτερη τετράδα τις κατηγορίας και αυτό τα λέει όλα!
afisa4ada
Σχετικά με την ισορροπία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ της σωματικής ικανότητας και της ψυχολογικής ηρεμίας ο μαθητής του κ. Θεοδούλου ανέφερε χαρακτηριστικά:  Το 80% για έναν μαχητή είναι η ψυχολογία. Αν ο αθλητής δεν έχει ψυχολογία δεν μπορεί να αποδώσει όσο προετοιμασμένος και ας είναι σωματικά. Οπότε πιστεύω πως εκεί θα κριθεί η έκβαση των αγώνων.

 Εν κατακλείδι καλέσαμε τον Γιώργο Παπουτσάκη να στείλει το δικό του μήνυμα στους φανς που θα έρθουν στις 24 Γενάρη στο ΔΑΙΣ για να παρακολουθήσουν το «Gods of War». Σύμφωνα με τον νεαρό fighter όλοι οι μαχητές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό καθώς το κοινό έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά: Ο κόσμος σε τέτοια main event βάζει το πήχη ψηλά και περιμένει να δει δυνατούς αγώνες. Εμεις απο την μεριά μας θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για την ζώνη.