17/05/2024

Γιάννης Μπούκης:Συνεχίζω με την προπονήτριά μου τον δρόμο προς την κορυφή

Δελτίο Τύπου

Συνεχίζοντας το σερί των επιτυχιών, καθιερώνοντας τις νίκες και επιβεβαιώνοντας την υπεροχή του επί των αντιπάλων του με Κ.Ο., ο αθλητής της Μαρίας Αβραμίδου, Γιάννης Μπούκης, κατέκτησε και πάλι το ρινγκ, στο GOWS Master Edition, το Σάββατο 9 Μαΐου, στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον «Τάφο του Ινδού».

Μετά από ένα υποδειγματικό wai kru και υπό τους ήχους του sarama, ο Γιάννης δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλό του Ζενγκυνάσι Αργύρη, τελειώνοντας το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες στον 1ο γύρο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα μουιτάι, η ταλαιπωρία ήταν πολύπλευρη, καθώς 3 φορές άλλαξε ο αντίπαλος. Ιδιαίτερα επιβαρυντική η όλη κατάσταση που ευτυχώς όμως βρήκαμε τον τρόπο μας να την διαχειριστούμε προς όφελός μας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος : «Κανένα παιχνίδι δεν θεωρώ πως είναι εύκολο! Κάθε ένα είναι ξεχωριστό για μένα και εξίσου σημαντικό και δύσκολο!Η αλλαγή των αντιπάλων μου με επηρέασε αρκετά ήταν αρκετά ψυχοφθόρο γιατί μέχρι τελευταία στιγμή αγχωνόμουν όχι μόνο για το πως κινείται η προετοιμασία μου αλλά και για το αν τελικά θα παίξω ή όχι! Αλλά όλα πήγαν κατ’ ευχήν και έτσι συνεχίζω με την προπονήτριά μου τον δρόμο προς την κορυφή!!!»

photo TaffPictures