05/05/2024

Αλέξ. Βλάχος για Gods of War: «Θα δώσω την ψυχή μου να κερδίσω αυτό τον τίτλο»

Αποφασισμένος να καταθέσει την ψυχή του στο ρινγκ του Gods of War της 24ης Ιανουαρίου όπου θα διεκδικήσει την Muay Thai ζώνη της ISKA σε μια δυνατή τετράδα. Σε δηλώσεις του στο fightsports.gr δηλώνει σε εξαιρετική κατάσταση και φόρμα ενώ εμφανίζεται έμπειρος από τουρνουά και την διαχείριση που χρειάζονται. Διαβάστε την συνέντευξή μας:

Λίγες μέρες έμειναν για την τετράδα του Gods of War. Πως πήγε η προετοιμασία σου και το γεγονός ότι είναι τετράδα σε έκανε να κάνεις τίποτα διαφορετικό;

Καλησπέρα Χρήστο, καλή χρονιά εύχομαι σε εσένα και όλο τον κόσμο. Και κάθε επιτυχία στην σελίδα σας. Η προετοιμασία μου έχει πάει πάρα πολύ καλά. Μετά την Τουρκία δεν έχω σταματήσει να προπονούμαι, είμαι σε ένα στάδιο προετοιμασίας και συντήρησης τελευταίο διάστημα. Άλλωστε πριν 20 μέρες ήταν να παίξω για την ζώνη της ΙΠΑΤ που ακυρώθηκε ο αγώνας και ήμουν σε εκπληκτική κατάσταση. Αυτή τη στιγμή μπορώ να πω με κάθε βεβαιότητα πως στα καλύτερα μου και προπονητικά και ψυχολογικά είμαι όσο δεν πάει.  Περιμένω πως και πως να ανέβω και να κατακτήσω την ζώνη. Όσον αφορά τους δύο αγώνες που έχω να δώσω, δεν έκανα κάτι διαφορετικό. Έχω ξαναπαίξει στο παρελθόν άλλες δύο φορές σε τετράδες οπότε ξέρω πολύ καλά πως θα χειριστώ την κατάσταση.

Περιμένεις να παίξεις συγκεκριμένα με τον Παπουτσάκη που έχετε ανοιχτούς λογαριασμούς;

Δεν περιμένω να παίξω με κανέναν. Όλοι για μένα είναι ίδιοι. Εμένα με αφορά να πάρω την ζώνη, όποιος και να είναι μπροστά μου θα ναι αντίπαλος και θα δώσω την ψυχή μου να κερδίσω αυτό τον τίτλο.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το 2016 και την νέα σεζόν

Στόχος μου αυτή τη στιγμή είναι μόνο η ζώνη της ISKA. Έχω και κάποια παιχνίδια μετά στο εξωτερικό όπου θα είναι μεγάλες ευκαιρίες για μένα να κάνω το ένα βήμα παραπάνω, αλλά προς το παρών κοιτάω να είμαι συγκεντρωμένος στις 24 Γενάρη.

Τι να περιμένει ο κόσμος από εσένα στο Gods of War

Πάντα παίζω για τον κόσμο, πάντα προσπαθώ να προσφέρω θέαμα και νοκ άουτ. Μ’ αρέσει να γίνεται επιθετικό παιχνίδι και να έχει ένταση. Ο κόσμος από εμένα να περιμένει αυτό που βλέπει κάθε φορά. Muay Thai με ξύλο και θέαμα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω φυσικά τον δάσκαλό μου Μαρίνο Κατή, είναι ο άνθρωπος που με έχει στηρίξει στα τόσα χρόνια που κάνω Thai και είναι πάντα στον πλευρό μου. Την οικογένειά μου που με στηρίζει, το κοινό που είναι πάντα δίπλα μου και μου δίνει δύναμη που όλοι χρειαζόμαστε για το κάτι παραπάνω και φυσικά τον κύριο Στέλιο Πολίτη που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ για την ζώνη της Iska και με έχει εμπιστευτεί για τρίτη φορά να αγωνιστώ σε διοργάνωσή του. Έυχομαι τα καλύτερα για την διοργάνωση.