07/05/2024

Έσπασε τα ρεκόρ το σεμινάριο του Buakaw στην Αθήνα!

Έσπασε κάθε ρεκόρ προσέλευσης το σεμινάριο του Buakaw στην Αθήνα σύμφωνα με τον υπεύθυνο διοργανωτή Kru Μάριο Μπαρμπάτσα, αφού η προσέλευση ξεπέρασε και τα 3 υπόλοιπα πολυπληθέστερα σεμινάρια στην χώρα μας και μπήκε στην λίστα των πιο επιτυχημένων στον κόσμο. Διαβάστε την ανακοίνωσή του:

«Με μεγάλη επιτυχία τελείωσαν τα σεμινάρια του Ταϊλανδού παγκόσμιου υπερπρωταθλητή στις 23 και 24 Ιανουαρίου, Buakaw Banchamek. H προσέλευση του κόσμου ήταν τεράστια , ξεπερνώντας κατά πολύ, τα τρία μεγαλύτερα σεμινάρια πολεμικών τεχνών που έχουν γίνει στην Ελλάδα, από πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως ο Εrnesto Hoost, o Ramon Dekkers, o Stan Longinidis.

Tα σεμινάρια Buakaw έσπασαν παγκόσμιο ρεκόρ, ξεπερνώντας των αριθμό των 1014 συμμετεχόντων, ώστε να καταταχθούν στην πρώτη θέση, ως τα πλέον πολυπληθέστερα σεμινάρια πολεμικών τεχνών ανά τον κόσμο.

Έτσι, λοιπόν, ως Kru Mario και διοργανωτής των σεμιναρίων Buakaw Banchamek, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την συντονιστική μου ομάδα που αποτελούνταν από τα φιλαράκια μου, τον κύριο Σώζο Παναγιώτη και τον κύριο Περγιάλη Γιώργο, για το δύσκολο κομμάτι που είχαν αναλάβει, καθώς και την Γκία Λειβαδάρα, όπου διετέλεσε ένα πολύ κοπιαστικό έργο ως πραγματική manager αυτού του γεγονότος.

Να ευχαριστήσω και όλους τους Δασκάλους , αθλητές και φαν και γενικότερα όσους ήρθαν στα σεμινάρια, εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά και όσους προσπάθησαν να έρθουν και δεν τα κατάφεραν. Επίσης, μεγάλο ευχαριστώ στον διοργανωτή του σεμιναρίου της Σαντορίνης τον κύριο Καραμολέγκο, για την θερμή υποδοχή του και την φιλοξενία του στο όμορφο νησί.

Οφείλω, να αναφέρω και όλους τους χορηγούς που με τον τρόπο τους ο καθένας με ενισχύσανε στο έργο μου και είναι οι εξής: TOP KING GLOVES, SIRINA, ARIA TRAVEL, FIGHTK NIGHT, QNT, FORCE1, SEVEN,OLYMPUS SPORT, SKIATHOS PALACE, MYDAS HOTELS, TWINS HELLAS, K1 GYM, HXOTROPIO, τα εστιατόρια ‘Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ’ και ΑΝDAMAN, τα συνεργεία ALFISTI και MOUSSAS, MY BRAND, YIOTIS Coiffeur,OSHEE Energy drink, PERSANI, το ατελιέ υψηλής ραπτικής ANTONIO GARANDI, το Coffee ESSATO στο Μαρούσι και τέλος, τον GOLD χορηγό μου και φίλο PURE SPACE . Να αναφερθώ και στους χορηγούς επικοινωνίας , όπου συνεχώς ενημερώναν το κοινό μας και αυτοί είναι: ESPRESSO, UFIGHT, 12 GODS, FIGHTSPORT.GR, YOUR MARTIAL ARTS PORTAL και FIGHT LIFE.

Το πιο φορτωτικό πρόγραμμα σε όλη την διοργάνωση, πέρα από μένα και τον ίδιο τoν Buakaw, είχαν και οι ομάδες security, όπου ήταν μαζί μας από την άφιξη του Ταϊλανδού πρωταθλητή στη χώρα μας, καθ’ όλη την διάρκεια των σεμιναρίων και τέλος συνοδεία μέχρι και την αναχώρηση αυτού και της ομάδας του.

Οι security ήταν ακούραστοι, πρόθυμοι, πολύ καλά εκπαιδευμένοι και οργανωμένοι, δείχνοντας τον επαγγελματισμό τους και κάνοντας το σεμινάρια να κυλούν σωστά και ακίνδυνα. Αυτοί προέρχονταν από δυο μεγάλες εταιρείες την INTEGRATE SECURITY MANAGER και την SECURITY CONSULTING SERVICES.

Φυσικά, όλο αυτό το γεγονός, δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί, χωρίς την πολλή σημαντική συμβολή τριών βασικότατων παραγόντων. Αναφέρομαι στον Δήμό Αμαρουσίου και συγκεκριμένα στον Δήμαρχο κύριο Πατούλη, καθώς και στις δύο Πρεσβείες των χωρών Ελλάδας και Ταϊλάνδης, αντιστοίχως, όπου χωρίς την σημαντική συμβολή τους το έργο μου θα ήταν ακατόρθωτο.

Την παρουσία του στα σεμινάρια έκανε και το δικό μας παιδί , ο παγκόσμιος πρωταθλητής IRON MIKE Zαμπίδης, ο οποίος άπειρες φορές έχει τιμήσει την χώρα μας, δίνοντας πολλοί σκληρές μάχες ανά τον κόσμο, όπου και ήρθε στα σεμινάρια να τιμήσει έναν φίλο από τα παγκόσμια ring.

Mια μεγαλειώδης συνάντηση, ανάμεσα σε δυο παγκοσμίως διάσημους αθλητές, μια συνάντηση που εκφράζει το ήθος, το μεγαλείο της ψυχής, την ευγένεια και αυθεντικότητα που διακατέχει τους αθλητές των ring.

Αυτό στο οποίο θα ήθελα να σταθώ, είναι ότι μέσα από αυτή την αθλητική γιορτή, αποδείξαμε ότι η ΕΛΛΑΔΑ μας δεν είναι και τόσο μικρή, καθώς σταθήκαμε μεγαλοπρεπώς, όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά, θαμπώνοντας ακόμη και τον πιο μεγάλο αθλητή. Πάντα με στόχο μου την ποιότητα και την κορυφή και πάντα με την δυναμική σας παρουσία, κατορθώσαμε όλοι μαζί να μιλούν για εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ με σεβασμό ανά τον κόσμο.

Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ και σας υπόσχομαι ότι δεν τελειώσαμε, γιατί τα καλύτερα έρχονται!!!
Με μεγάλη εκτίμηση Kru Mario Μπαρμπάτσας.»