16/05/2024

Άρης Αντόνι: Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτή την τετράδα!

Ο Άρης Αντόνι είναι το τέταρτο όνομα της τετράδας που έχει φτιάξει η Μαρία Αβραμίδου ενόψει του Super League Muay Thai που θα γίνει τον Οκτώβρη. 

Τον αθλητή από την ομάδα του κ. Τσιριγκάκη πλαισιώνουν οι Αλέξανδρος Βασιλειάδης, Γιάννης Μπούκης και Νίκος Ντόπι. Σύμφωνα με τον Αντόνι δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτή την τετράδα, πράγμα που ενστερνίζεται και αντίπαλός του Μπούκης που επίσης στη συνέντευξή του στο fightsports.gr σημείωσε το ίδιο.

«Την τετράδα αυτή μπορεί να την συμβολίσει ο όρος «φωτιά». Θεωρώ ότι σε τετράδες παρόμοιες σαν αυτή δεν υπάρχουν φαβορί. Βέβαια ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης και ο Γιάννης Μπούκης έχουν πολύ εμπειρία και είναι άξιοι σεβασμού αλλά σε τετράδες ειδικά σαν αύτη δεν υπάρχουν φαβορί». 

Αναφορικά με την προετοιμασία του και την αγωνιστική του ετοιμότητα ο Αντόνι σημείωσε πως αυτό είναι το πρώτο event που μετέχει στη σεζόν και πως η προετοιμασία του κύλησε χωρίς καμία άσχημη παρένθεση:

«Είναι ο πρώτος μου αγώνας αυτή τη σεζόν και θεωρώ ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Η προετοιμασία κύλησε ήρεμα και με πολύ δυνατές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του δάσκαλου και προπονητή μου Τσιριγκάκη Αναστάσιο». 

Για το πώς κυλάει μία προετοιμασία όταν ένας παίκτης προπονείται για μία τετράδα και όχι ένα super fight ο Αντόνι τόνισε:

«Πως πρόκειται για τετράδα όντως το κάνει πιο δύσκολο αλλά η προετοιμασία μου είναι πάντα σε πολύ υψηλούς ρυθμούς οπότε δεν έχω κάτι να αλλάξω πάνω σε αυτό.»

Ο νικητής της συγκεκριμένης τετράδας και κάθε τετράδας που έχει φτιάξει η κ. Αβραμίδου θα πάρει τη ζώνη και έπειτα θα διεκδικήσει τη διάκρισή του σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Πώς αντιδρά σε αυτό ο Άρης Αντόνι:

«Η ζώνη της τετράδας είναι από μόνη της αποτελεί κίνητρο, αλλά ότι θα ανοίξει πόρτες προς την Ευρώπη είναι κίνητρο ακόμη μεγαλύτερο όπως επίσης και ότι θα ανοίξουν πόρτες και εντός συνόρων.»

Κλείνοντας τις δηλώσεις του στο fightsports.gr ο Αντόνι κάλεσε τον κόσμο να παρακολουθήσει τη διοργάνωση Super League Muay Thai, αφού άποψή του είναι πως οι αγώνες που θα παιχτούν θα αποτελέσουν διαφήμιση για το χώρο της ταϊλανδέζικης πολεμικής τέχνης:

«Ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει αγώνες θεαματικούς που θα είναι διαφήμιση για το άθλημα του Muay Thai.»

ΓΥΡΙΣΤΗ ΚΛΩΤΣΙΑ: ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ (ΒΙΝΤΕΟ)