22/04/2024

Άθλος Κιλκίς: Πρωταθλητές Ελλάδας οι Πουντζουκίδη Αναστασία και Κωνσταντίνος

Η ανακοίνωση της ομάδας από το Κιλκίς: «Στις 8-9-10 Μαρτιου 2024 ημέρες  Παρασκευή  Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωταθλημα Muay Thai της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Muay Thai (ΠΟΜ) στην Γλυφάδα.

Η συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου και των αθλητών ήταν πολύ μεγάλη. Οι εξαιρετική οργάνωση των αγώνων οδήγησε στην ομαλή λειτουργία του Πρωταθλήματος σε πολύ υψηλά στάνταρ. 

Σε αυτήν την σημαντική διοργάνωση απο τον αθλητικό σύλλογο Άθλο συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές.

1. Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος ηλικίας 2012 – 52 κιλά Πρωταθλητής Ελλάδος 1η θέση Χρυσό Μετάλλιο.

2. Πουντζουκίδου Αναστασία ηλικίας  2012  -40 κιλά Πρωταθλήτρια Ελλάδος 1η θέση Χρυσό Μετάλλιο .

3. Μουτσάκης Αναστάσιος Ανδρών Βετεράνων +90 κιλα 2η θέση Αργυρό Μετάλλιο 

4. Αθανασιάδου Αναστασία ηλικίας ηλικίας 2014 -40 κιλά αγώνας Novice 

5. Χατζόπουλος Στέλιος ηλικίας 2016 -40 κιλά αγώνας Novice 

6. Μπίμπασης Θεοχάρης ηλικίας 2016 -26 κιλά αγώνας Novice 

Ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόδοση των αθλητών του δηλώνοντας ‘Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος που οι αθλητές μου πραγματοποίησαν αυτές τις εμφανίσεις και κατάφεραν να γίνουν πρωταθλητές Ελλάδος. 

Σαν πατέρας αλλά και σαν προπονητής δεν θα μπορούσα να είμαι ποιο ευτυχής. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που πάρα το μικρό της ηλικίας τους είτε αγωνίστηκαν στην κατάταξη είτε στα Novice επέδειξαν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Μπράβο και στον αθλητή μας που αγωνίστηκε στην κατηγορία βετεράνων δείχνοντας το παράδειγμα στους μικρότερους αθλητές της δια Βίου άθλησης’.

Μετά το πέρας των αγώνων ο Προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος  έδωσε συγχαρητήρια στο Πρόεδρο κ Ιωάννη Παπαδόπουλο για την εξαιρετική οργάνωση του Πρωταθλήματος αλλά και για την προσπάθεια που κατέβαλε και κατάφερε να φέρει την διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Ελλάδα το προσεχές διάστημα. 
Κλείνοντας συνεχάρει και το σώμα διαιτητών για την σωστή αξιολόγηση των αγώνων».