Έναν πολύ διαφορετικό Conor McGregor βλέπουμε αυτή την φορά στο Άμπου Ντάμπι απέναντι στον Dustin Poirier. Ο Ιρλανδός εκπλήσσει με την συμπεριφορά του, αποφεύγοντας τις προκλήσεις του παρελθόντος.
Ο Notorious μίλησε με απόλυτο σεβασμό για τον Αμερικανό ενώ ο Poirier τον ευχαρίστησε που συμβάλλει στο φιλανθρωπικό του έργο στην Αφρική. Οι δύο αθλητές συζητούν σε πολύ καλό κλίμα, παρά την σκληρή μάχη που αναμένουμε αύριο το ξημέρωμα.
Ο Ιρλανδός δώρισε 500.000 δολάρια στο ίδρυμα “The Good Fight Foundation”. Ο McGregor ψάχνει την νίκη για να βρεθεί ξανά σε απόσταση βολής, για την κατάκτηση του τίτλου.
Ο Poirier έχει μία τεράστια ευκαιρία να εξιλεωθεί από την ήττα του παρελθόντος αλλά και από αυτή απέναντι στον Khabib Nurmagomedov που του στέρησε την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλητής.
Ο αγώνας μεταδίδεται από την Cosmote Tv(HD SPORT 6) στις 05:00.

