19/08/2026

McGregor μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό: «Θα το ξεπεράσω. Δεν θα με λυγίσει. Θα επιστρέψω»

Ο Conor McGregor έσπασε τη σιωπή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που οδήγησε στην απρόσμενη ήττα του, ξεκαθαρίζοντας πως ήταν απόλυτα έτοιμος για τον αγώνα και στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Λίγες ώρες μετά το άδοξο φινάλε της πολυαναμενόμενης επιστροφής του, ο Conor McGregor προχώρησε σε δύο διαδοχικές αναρτήσεις στο X, περιγράφοντας τόσο το σοκ που βίωσε όσο και την αποφασιστικότητά του να επιστρέψει.

Στη δεύτερη ανάρτησή του, ο Ιρλανδός απάντησε σε όσους υποστήριξαν ότι δεν έδειχνε συγκεντρωμένος πριν από τον αγώνα, ξεκαθαρίζοντας πως ένιωθε απόλυτα έτοιμος.

«Ήμουν τόσο έτοιμος γι’ αυτόν τον αγώνα. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Τα σχόλια ότι δεν ήμουν συγκεντρωμένος καθώς έμπαινα στον αγώνα είναι ανοησίες. Ήμουν ήρεμος, έτοιμος και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Είμαι σοκαρισμένος με αυτό που συνέβη. Ο διάβολος με κοιτάζει κυριολεκτικά κατάματα. Δεν θα μπω σε αυτή τη μάχη. Αύριο θα πάω στην εκκλησία.

Θα το ξεπεράσω. Δεν θα με λυγίσει. Θα επιστρέψω.»


Νωρίτερα, στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον τραυματισμό, ο «Notorious» αποκάλυψε πως δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του και ότι ο τραυματισμός ήρθε εντελώς απρόσμενα.

«Δεν είχα κανέναν τραυματισμό πριν από τον αγώνα. Έκανα λακτίσματα, πατούσα και πηδούσα σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, ακόμη και στα παρασκήνια πριν από τον αγώνα. Αυτό ήρθε από το πουθενά. Είμαι βυθισμένος στο σκοτάδι. Μπορώ μόνο να το περιγράψω ως κόλαση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι δύο αναρτήσεις του συγκέντρωσαν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές και χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από φίλους, συναθλητές και φιλάθλους, με τον McGregor να δείχνει ότι, παρά το σοκ της ήττας και του τραυματισμού, έχει ήδη στρέψει το βλέμμα του στην επιστροφή.