19/05/2024

Όταν ο Mighty Mouse ισοπέδωσε τον Cejudo (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κορυφαίος pound for pound μαχητής του UFC, Demetrious «Mighty Mousey» Johnson, αντιμετωπίζει τον Wilson Reis στο  Fight Night Kansas City στις 15 Απριλίου και το UFC μας θυμίζει την μεγάλη νίκη που πέτυχε ο Flyweight πρωταθλητής κόντρα στον Ολυμπιονίκη της πάλης Henry Cejudo. 


O Cejudo τότε ήταν αήττητος και με τις εξαιρετικές παλαιστικές του ικανότητες, θεωρήθηκε ο κατάλληλος για να βάλει στο στο φοβερό σερί  υπερασπίσεων της ζώνης του Mighty Mouse.

Στην πράξη όμως ο Johnson απέδειξε ότι δικαίως είναι το νούμερο 1 σε όλες τις κατηγορίες. Παρότι ο Cejudo πήρε ένα ωραίο takedown , ο MM κατάφερε να σηκωθεί αμέσως χωρίς πρόβλημα, να κάνει ζημιά με τα γόνατα του στο clinch και να τον τελειώσει σε 2 λεπτά με ground and pound.

Τον περασμένο Δεκέμβρη ο MM αντιμετώπισε και τον Tim Elliot  ο οποίος τα πήγε πολύ καλύτερα από ότι περίμεναν οι περισσότεροι αλλά και πήρε ο Johnson πήρε την νίκη. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα παρουσιάσει σιγά σιγά μια πτώση, ο πρωταθλητής.

O βραζιλιάνος Wilson Reis δεν μοιάζει να είναι αυτός που θα του πάρει την ζώνη αλλά ούτε ο Elliot περιμέναμε να τον δυσκολέψει οπότε υπάρχει μια, μικρή έστω, πιθανότητα για την έκπληξη.

https://www.youtube.com/watch?v=D50EnTzPVUI