04/05/2024

Όλα δείχνουν «γάμο» Bellator – Belfort

Η έντονη φημολογία πως ο Vitor Belfort φεύγει από το UFC έγινε εντονότερη έπειτα από τις χθεσινές δηλώσεις του ατζέντη του. Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου ουσιαστικά χτύπησε την πόρτα του Bellator με τα λεγόμενά του. 


Ο Vitor είχε πει πρόσφατα πως θα συνεχίζει να παίζει ΜΜΑ, ακόμη και όταν τελειώσει το συμβόλαιό του με το UFC. Οι φήμες τον ήθελαν να συνεχίζει στο Bellator και στην Ιαπωνία.

Με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του πρώην πρωταθλητή πέταξε ξεκάθαρα το μπαλάκι στο Bellator, καθώς ονόμασε δύο υποψήφιους αντιπάλους του πελάτη του οι οποίοι βρίσκονται σε συμφωνία με το δεύτερο καλύτερο MMA promotion του κόσμου.

Συγκεκριμένα ο Gustavo Lacerda είπε: «Ο Vitor είναι έτοιμος να παίξει με οποιονδήποτε. Θέλει και μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του. Ο κόσμος δύο ματς θέλει πραγματικά να δει και αυτά είναι κόντρα στους Wanderlei Silva και Chael Sonnen!»

Οι ατάκες αυτές του μάνατζερ ο οποίος είπε μάλιστα πως θα πλήρωνε για να δει έναν αγώνα του πελάτη του με τον Wanderlei έχουν πυροδοτήσει τις φήμες ότι ο Belfort μετά το UFC 212 της Βραζιλίας που θα παίξει με τον Nate Marquardt θα γίνει ο επόμενος fighter του κορυφαίου ΜΜΑ οργανισμού που υπογράφει με το Bellator.