14/05/2024

Χρυσοπληρώθηκε στη Ρωσία ο «Bigfoot» Silva

Ο Antonio Silva δεν συνέχισε τη συνεργασία του με το UFC και ο μάνατζερ του Alexis Davis του άνοιξε την πόρτα στη ρώσικη MMA αγορά. Ο Βραζιλιάνος ηττήθηκε στο promotion που τον φιλοξένησε αδίκως θα έλεγε κανείς, αλλά δηλώνει ευγνώμον για τη φιλοξενία και τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε στην καριέρα του. 


Φημολογούνταν όλο αυτό το διάστημα πως οι Ρώσοι πλήρωσαν τον πρώην διεκδικητή της βαριάς κατηγορίας του UFC ένα ποσό της τάξεως των 500.000 δολαρίων παρ’όλα αυτά ο μάνατζερ Davis ξεκαθάρισε ότι ο πελάτης του εκτός από την άριστη φιλοξενία έλαβε εγγυημένα 200.000 δολάρια και όχι μισό εκατομμύριο. Όμως, οι Ρώσοι σύμφωνα με τον ατζέντη θα δώσουν άλλα τρία παιχνίδια στον «Bigfoot».

Ο Silva υπενθυμίζουμε πως έπαιξε με τον Ivan Shtyrkov με τον Davis να περιγράφει «μόνο οξυγόνο δεν του έδωσαν για να συνεχίσει το παιχνίδι. Καταλαβαίνω πως η διαιτησία δεν μας συμπεριφέρθηκε σωστά και είναι γνωστό πως στη Ρωσία δεν υπάρχει καμία Επιτροπή. Μας φιλοξένησαν όμως με τρόπο άριστο και προσέφεραν στον Bigfoot μία νέα πραγματικότητα.»