04/05/2024

Χρήστος Πλασάρης: «Έτοιμος για το μεγάλο ματς στην Γαλλία!»

Τέσσερις μέρες και σήμερα, έμειναν μέχρι να μπει ο Χρήστος Πλασάρης στο Γαλλικό κλουβί του «Fightor» για να αντιμετωπίσει ίσως τον πιο δύσκολο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει ποτέ Έλληνας μαχητής, τον νικητή του τουρνουά των 77 κιλών και διεκδικητή της ζώνης του Bellator, Karl Amoussou! Δείτε τί λέει στο fightsports γι αυτή την μεγάλη ευκαιρία και πρόκληση.

1) Χρήστο είσαι λίγες μέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι στη Γαλλία, πως πήγε η προετοιμασία με δεδομένο ότι είχες και κάποιους τραυματισμούς μετά τη Βουλγαρία.

Είμαι λίγες μέρες πριν  τον αγώνα ναι και να σας πω την αλήθεια δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα πιστεύω όμως πως είμαι έτοιμος δεν έχω πλέον κανέναν τραυματισμό που να με εμποδίζει!!

 2) Αντίπαλος σου ένας από τα μεγάλα ονόματα που έχουν αντιμετωπίσει οι Έλληνες ΜΜΑ μαχητές ποτέ, πως το βλέπεις το παιχνίδι και πόσο αισιόδοξος είσαι για την έκβαση. Που θεωρείς ότι θα κριθεί;

Ο αντίπαλος μου όντως θεωρώ και εγώ πως είναι από τα πιο μεγάλα ονόματα που έχουν παίξει Έλληνες αθλητές αλλά πάντα ένας μαχητής έχει τις ιδιαιτερότητες του και βάση αυτές θα κινηθούμε στο παιχνίδι. Η θετική έκβαση πιστεύω σίγουρα είναι δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη.

3) Με αυτό τον αγώνα θα συνεχίσεις μια πολύ ενεργή δραστηριότητα με σερί δύσκολες μάχες. Έχεις κάτι στο νου σου για αμέσως μετά ή σκέφτεσαι να κάνεις κάποιο διάλειμμα;

Για μετά έχω στο πλάνο μου κάποιες εβδομάδες ξεκούρασης και ύστερα είμαι ανοιχτός και περιμένω προτάσεις

4) Ο Τόνι Χριστοδούλου, 2 χρόνια περίπου μετά την 8δα του CFO που βρεθήκατε μαζί, κάνει προετοιμασία για το ντεμπούτο του στο UFC! Θέλω ένα σχόλιο από εσένα για τον Τόνι και αν σου δίνει και εσένα αυτό περισσότερο κίνητρο για να στοχεύσεις και εσύ προς τα εκεί.

Να του πω και εγώ συγχαρητήρια και εύχομαι τα καλύτερα για τον πρώτο του αγώνα στο UFC, ελπίζω να επιστρέψει στην Ελλάδα νικητής γιατί πάνω από όλα είναι μαχητής και το αξίζει, σίγουρα αυτό μου δίνει και εμένα ένα κίνητρο να κυνηγήσω κάποια στιγμή μια θέση στο απόλυτο αλλά πρέπει να κινηθούμε στα χνάρια του Mr Τ.
Υπομονή, επιμονή,  απόλυτη αφοσίωση και όταν θες κάτι πραγματικά κανείς δεν μπορεί να στο στερήσει.