05/05/2024

Χάλασε το dos Santos – Struve και… μυρίζει Werdum

Ο Ολλανδός «ουρανοξύστης» Stefan Struve αποσύρθηκε από τη ρεβάνς με τον Junior dos Santos και ο Βραζιλιάνος έχει μείνει χωρίς αντίπαλο για τις 19 Φεβρουαρίου. Φημολογείται πως θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τον Fabricio Werdum. 


Άτυχος στάθηκε ο Struve ο οποίος δεν βρίσκεται σε θέση να αγωνιστεί στο UFC FN 105 του Καναδά καθώς ένας τραυματισμός στον ώμο τον αναγκάζει να μπει στο χειρουργείο. Ο εκπρόσωπος του Ολλανδού επιβεβαίωσε το ατυχές γεγονός μέσω του MMAFighting.

Η ρεβάνς λοιπόν από το 2009 που ο JDS κέρδισε με ΚΟ μέσα σε 54 δευτερόλεπτα δεν θα γίνει και το UFC βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου.

Ενδέχεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ να γίνει επαναπροσέγγιση του Fabricio Werdum που βάσει όσων είπε ο Dana White αφού δεν έγινε ο αγώνας του με τον Cain Velasquez του προτάθηκαν δύο αγώνες με Overeem και JDS κι αυτός τις αρνήθηκε.

Το UFC φυσικά ξέρει πως να πιέσει έναν μαχητή ο οποίος εκεί που αξίωνε να αγωνιστεί σε PPV κάρτα να καταλήξει main event σ’ένα Fight Night. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, Junior dos Santos είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο τέσσερα της βαριάς κατηγορίας.

Όσον αφορά τώρα την επιστροφή του Struve στις προπονήσεις αυτό ακόμη παραμένει άγνωστο…

H κάρτα όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα:

Junior dos Santos vs. Θα ανακοινωθεί
Elias Theodorou vs. Cezar Ferreira
Thiago Santos vs. Jack Marshman
Carla Esparza vs. Randa Markos
Alvaro Herrera vs. Alessandro Ricci
Santiago Ponzinibbio vs. Nordine Taleb
Reginaldo Vieira vs. Aiemann Zahabi