02/05/2024

Φωτεινή Κρομμύδα: Πείσμωσα για τα αρνητικά σχόλια!

Κάποια αρνητικά σχόλια πριν παίξει στην τετράδα του GFC φαίνεται πως πείσμωσαν την Φωτεινή Κρομμύδα που μπήκε σαν θηρίο στο κλουβί και πήρε την ζώνη του event με δύο εντυπωσιακές νίκες. Η νεαρή αθλήτρια που είχε καλό striking αλλά απέδειξε πως σ’ ένα τρίμηνο μπορεί να παίξει και στο έδαφος, ήταν η έκπληξη της διοργάνωσης. Η ίδια μίλησε στο Fightsports.gr ξεκαθαρίζοντας πως στην καθημερινή της ζωή κάνει ότι κάνουν και οι υπόλοιπες κοπέλες.

« Κάνω την πρακτική μου σ’ ένα στρατιωτικό νοσοκομείο ως παρασκευάστρια σε εργαστήριο και ο χρόνος που μένει τον αφιερώνω σε βόλτες με τους φίλους μου», τόνισε αρχικά η νεαρή fighter που τόνισε στην συνέχεια πως ήταν έκπληξη και για εκείνη να πιάσει την κορυφή. «Δεν το περίμενα, όμως πείσμωσα όταν άκουσα κάποια αρνητικά σχόλια. Σαν αθλήτρια πρέπει να είσαι πάντα έτοιμη για έναν αγώνα. Ένιωσα κούραση στο τέλος του πρώτου ματς αλλά με την βοήθεια των προπονητών μου, μπήκα στο δεύτερο παιχνίδι σαν να ξεκινούσα εκείνη την στιγμή. Ούτε εγώ δεν ξέρω πως έγινε»!

«Πρότυπο μου η Ronda»

Το Fightsports της χάρισε τον τίτλο μικρή Ronda Rousey και η Φωτεινή Κρομμύδα δηλώνει μεγάλη θαυμάστρια της.

«Η Ronda Rousey είναι το πρότυπο μου. Όταν βλέπω αγώνες της νιώθω πως αυτό που κάνει είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο», ενώ για το τέλος δήλωσε πως είναι ανοιχτή τόσο σε αγώνες ΜΜΑ όσο και σε kickbox.

«Εγώ δουλεύω και στα δύο μέχρι να μου δοθεί η ευκαιρία για αγώνα. Δεν ξεχωρίζω κάποιο, πιστεύω πως είναι ακόμα νωρίς».