05/05/2024

Φταίνε οι πάντες στην Jedrzejczyk για την ήττα από Namajunas: Νέο «θύμα» ο γιατρός!

Η πρώτη ήττα της  Joanna Jedrzejczyk στο UFC φαίνεται πως είναι δύσκολο να ξεπεραστεί. Η Rose Namajunas πέτυχε κάτι το οποίο για κάποιους ήταν έκπληξη και για άλλους που παρακολουθούν τις γυναικείες MMA αναμενόμενο.


Η Thug Rose είναι μία έμπειρη αθλήτρια που αν δεν της δώσεις την δέουσα προσοχή θα πέσεις στον λάκκο με τα…φίδια. Έτσι την πάτησε η Joanna που σήμερα κατηγορεί τους πάντες εκτός από τον εαυτό της.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της τα βάζει με τον γιατρό- διατροφολόγο καθώς όπως λέει εκείνος φταίει που δεν εμφανίστηκε δυνατή μέσα στο κλουβί.

«Όταν κάνω προετοιμασία είμαι απόλυτα συγκεντρωμένη στην προπόνηση και στην διατροφή. Στο τελευταίο παιχνίδι με απογοήτευσε η ομάδα μου! Με ρωτούν αν θα αλλάξω προπονητή. Όχι δεν θα αλλάξω, αφού έκαναν ότι μπορούσαν για να είμαι καλά.

Ο γιατρός από την άλλη έχει μεγάλη ευθύνη για το πως ένιωθα 30 ώρες πριν τον αγώνα. Αυτός με απογοήτευσε. Άνθρωποι που δεν είναι του χώρου δεν γνωρίζουν τι σημαίνει διατροφή και κόψιμο κιλών. Συχνά έχει αρνητικά αποτελέσματα στην υγεία μας. Ζητώ στον κόσμο να κάνει υπομονή όπως θα κάνω εγώ μέχρι την μέρα που θα πάρω πάλι την ζώνη».

Να θυμίσουμε πως Jedrzejczyk και Namajunas παίζουν ξανά στο UFC 223 στις 7 Απριλίου στο Μπρούκλιν στο καλύτερο γυναικείο match up που μπορεί να συμβεί αυτές τις μέρες στις γυναικείες MMA αφού το αποτέλεσμα είναι ανοιχτό και για τις δύο.