08/05/2024

Φοβερό PRIMETIME από Rousey και Carmouche (BINTEO)

Ίσως το καλύτερο PRIMETIME μίνι ντοκιμαντέρ, από τότε που τα ξεκίνησε το UFC για να πρoωθεί τα μεγάλα event του, προβλήθηκε χτες το βράδυ με πρωταγωνίστριες φυσικά τις πρώτες μαχήτριες της διοργάνωσης, Ronda Rousey και Liz Carmouche.

Στο πρώτο μέρος της σειράς, διαγράφονται ξεκάθαρα οι δύο διαφορετικοί κόσμοι των δύο γυναικών. Από τη μία η Carmouche που δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ στο ίδιο γυμναστήριο που γυμνάζεται κι όλας, για να βγάλει τα προς το ζην. Από την άλλη ο Ronda που όχι μόνο ξέφυγε από αυτή την κατάσταση αλλά μένει σε δύο σπίτια, ώστε να πηγαίνει στα 5 διαφορετικά γυμναστήρια και να μην οδηγεί πολύ με την πανάκριβη της BMW.

Την παράσταση όμως κλέβει η εξομολόγηση με λυγμούς, της Rousey για την αυτοκτονία του του πατέρα της όταν ήταν μικρή, το πιο άσχημο περιστατικό στη ζωή της μέχρι σήμερα, τις ενοχές που νοιώθει κάθε φορά που την ρωτάνε για εκείνον και πόνο που την ακολουθεί ακόμη. Αν περιμένετε κράξιμο από τον πρωταθλήτρια δεν θα το βρείτε εδώ… Αντίθετά, πρόκειται για ένα εξαιρετικά ειλικρινές επεισόδιο που δεν «στήνει» καταστάσεις.

Οι δύο τους θα βρεθούν αντιμέτωπες στο main event του UFC 157 στις 23 Φεβρουαρίου