19/05/2024

Τate vs Holm: Mόνο με striking δεν πας πουθενά!

Το άλλο μεγάλο παιχνίδι του UFC 196 ήταν αυτό της Holly Holm, που πριν από λίγους μήνες σόκαρε τον πλανήτη με την νίκη της επί της Ronda Rousey, απέναντι στην σκληροτράχηλη Miesha Tate.

Η πολύ καλή τακτική μέσα στο παιχνίδι, έδωσε μία σπουδαία νίκη στην Cupcake που δεν υπέπεσε στα λάθη της Rousey, έχοντας υπομονή στο παιχνίδι της και χωρίς να κυνηγάει τα takedowns. Το ματς πήγε δύο φορές στο έδαφος χωρίς να το επιδιώξει ιδιαίτερα και εκεί φάνηκε η γύμνια της Holm, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Την πρώτη φορά την έσωσε το ρολόι, στον δεύτερο γύρο, όμως η δεύτερη φορά ήταν μοιραία με αποτέλεσμα  να πάρει η Tate μία τεράστια νίκη και από το πουθενά να είναι πρωταθλήτρια της κατηγορίας.

Το παιχνίδι αυτό, ήταν τρανό παράδειγμα πως το τέλειο striking της Holm, δεν αρκεί να της κρατήσει την ζώνη, διότι η Tate προετοίμασε κατάλληλα τις άμυνες της στο όρθιο, κάτι που δεν είχε κάνει για παράδειγμα η Rousey.

Αξιοσημείωτο το γεγονός πως η νικήτρια πέρασε σχεδόν το 90% του παιχνιδιού στην όρθια μάχη που ήταν το δυνατό σημείο της ηττημένης και κατάφερε να φύγει ανέπαφη από το κλουβί.

HOLM vs TATE FINISH

WOW WOW WOWHolm vs Tate Finish!!!!! #UFC196MMA Fight Night Live

Δημοσιεύτηκε από MMA Fight Night Live 2 στις Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016