18/05/2024

Τόσα κόστισε το camp του McGregor! Εγκεφαλικό…

Ο προπονητής του Conor McGregor John Cavangh σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο κόστος του camp του μαχητή του για τη μάχη κόντρα στον Nate Diaz στις 20 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον έμπειρο κόουτς ο Conor δαπάνησε 300.000 δολάρια για να είναι 100% έτοιμος στη μεγάλη ρεβάνς με τον μικρό Diaz.

Όπως αναφέρει ο Cavanagh το 50% των αγώνων του πρωταθλητή έχουν προγραμματιστεί για άλλον αντίπαλο και τελικά οι αγώνες έχουν άλλο πρωταγωνιστή στο τέλος, αφού οι μισοί από τους μαχητές που έχει κανονιστεί να παίξουν με τον Ιρλανδό τελικά αποσύρονται.

Αυτή τη φορά όμως ο προπονητής λέει ότι η ομάδα δούλεψε έχοντας την πολυτέλεια να ξέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος! Δαπανήθηκαν τα συγκεκριμένα χρήματα σε ειδικούς γυμναστές και προπονητές ώστε ο Conor να εμφανιστεί όχι απλά καλός, αλλά εντελώς διαφορετικός και ανεβασμένος στο παιχνίδι.

Νέες τεχνικές και χτυπήματα θα μπουν σε αυτή τη μάχη και σύμφωνα με τον Cavangh ο McGregor δεν τις έχει χρησιμοποιήσει ξανά…

Πάντως τα 300.000 δολάρια είναι ένα κομπλέ ποσό εάν αναλογιστεί κανείς πως ο Ιρλανδός έχει βγάλει περίπου 22.000.000 δολάρια, χωρίς να υπολογίζεται η ρεβάνς του επόμενου Σαββάτου.