02/05/2024

Τρομαχτικό νοκ άουτ στο TUF!!!! (Δείτε το επεισόδιο)

Ήρθε η ώρα, για την οποία μας προετοίμαζαν οι άνθρωποι του TUF από τα promos ακόμη, που θα δούμε ποιός μαχητής είναι το «κτήνος» που, σύμφωνα με τον Dana White, προκαλεί νευρικούς κλονισμούς στους αντιπάλους του από τον φόβο. Θα δούμε επίσης, το τρομαχτικό νοκ άουτ που θα καράφλιαζε τον White αν δεν ήταν ήδη ξεσκέπαστος και τέλος, θα κάνει την εμφάνιση του το περιβόητο ασθενοφόρο!

 

Δεν θα σας πω ποιος είναι ο μαχητής για τον οποίο γίνεται όλη η φασαρία ώστε να μην χαλάσω το επεισόδιο, αλλά το νοκ άουτ του ήταν τρομακτικό. Δεν ήταν μόνο η εντυπωσιακή κίνηση αλλά το γεγονός ότι έριξε αναίσθητο για 5 λεπτά τον αντίπαλό του, που βογκούσε και βαριανάσαινε προκαλώντας τόσες τύψεις στον νικητή που του ζητούσε σοκαρισμένος συγνώμη!!!  Το βλέμμα του όσο ο άλλος ήταν πεσμένος τα είπε όλα.

 

Από την άλλη, για μία ακόμη βδομάδα έλαμψε το άστρο του προπονητή Sonnen ο οποίος θα κερδίσει πάρα πολλούς οπαδούς αυτή τη σεζόν. Είναι μετρημένος και ειλικρινής ενώ, σε αντίθεση με τον Jones που φαίνεται να νοιάζεται περισσότερο να τον κερδίσει, ενδιαφέρεται πρωτίστως για τους μαχητές του.

 

Εξαιρετική η ομιλία που είχε με τον Uriah Hall για τις αμφιβολίες, τους φόβους και την προσωπική αμφισβήτηση που νοιώθει ο κάθε μαχητής, εμφανέστατα ειλικρινής και βγαλμένη από την προσωπική του εμπειρία, την ώρα που ο Bones αναλώνεται σε κλασσικές ατάκες και τσιτάτα.

 

Ίσως να μην είναι και τόσο περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι παρά την τεράστια του επιτυχία, ο Light heavyweight πρωταθλητής έχει διανύσει σχετικά λίγα χιλιόμετρα στο μαχητικό κόσμο. σε σχέση με τον βετεράνο Sonnen.

 

Το σίγουρο είναι ότι μετά από μερικές κακές σεζόν, αυτή είναι εξαιρετική…

 

Δείτε το 3ο επεισόδιο της σεζόν εδώ