06/05/2024

Τρικωμίτης σε Ογκανεσιάν: Θα σε τελειώσω σίγουρα ή στην όρθια μάχη ή στο έδαφος!

Ένα πολύ μεγάλο ματς ακολουθεί στο MMA Challenge Pro του Σαββάτου και μάλιστα με προϊστορία. 


Ο Αντρέας Τρικωμίτης έρχεται από την Κύπρο για να αντιμετωπίσει τον Ρόμπερτ Ογκανεσιάν. Οι δύο τους είχαν κοντραριστεί πριν από μερικούς μήνες και τότε ο Ογκανεσιάν αναδείχτηκε νικητής ωστόσο άλλαξε το αποτέλεσμα. Ο Τρικωμίτης έκανε ένσταση στέλνοντας το βίντεο του παιχνιδιού, διαμαρτυρόμενος για το αποτέλεσμα.

Τελικά αυτό άλλαξε ως no contest. Ο Τρικωμίτης θέλει αυτή την φορά να μην αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στον Ογκανεσιάν, φεύγοντας με το «διπλό» από την Ελλάδα.

«Θα το τελειώσω σίγουρα είτε πάνω είτε στο έδαφος», ήταν η ατάκα του Κύπριου MMAer στα πρώτα του λόγια. Ο Τρικωμίτης έχει πολύ δυνατό παλαιστικό background και το απέδειξε στο πρώτο ματς όπου επεδίωξε να πάει την μάχη στο έδαφος. Ερωτηθείς για το αν θα αλλάξει κάτι στο πλάνο του, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του.

«Πριν από κάθε ματς υπάρχει πλάνο πολύωρων προπονήσεων με υγιεινή διατροφή και πειθαρχία. Θέλω να είμαι πάντα καλά προετοιμασμένος. Στην Αγγλία προπονούμαι σκληρά με τους καλύτερους αθλητές του χώρου.Το αγωνιστικό μου πλάνο δεν το γνωστοποιώ πριν από κάθε αγώνα, αλλά παίζω πάντα με τακτική, τεχνική και ψυχή», τονίζει ο Τρικωμίτης.

Ο δυναμικός MMAer προέρχεται από νίκη και είναι φορμαρισμένος. Παρόλα αυτά δεν υποτιμάει τον Ογκανεσιάν.

«Σε κανένα ματς δεν υποτιμώ τον αντίπαλο μου, μπαίνω στο κλουβί φορμαρισμένος. Το ματς θα επαναληφθεί για ευνόητους λόγους».

Όσον αφορά την πορεία του στις MMA θεωρεί πως είναι στα καλύτερα του. «Θεωρώ πως τούτη την στιγμή, δεν θα μπορούσα να είμαι καλύτερα», κατέληξε.