29/04/2024

Τρεις strikers που θα ήθελες να δεις στις ΜΜΑ

Η όρθια μάχη είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του σημερινού ΜΜΑ. Οι αθλητές που θεωρούνται καλοί strikers μπορούν να σταθούν αντάξια ακόμα κι αν χωλαίνουν στο έδαφος. Πάμε να δούμε τους τρεις αθλητές που θα μπορούσαν με το striking τους να πρωταγωνιστήσουν στις μικτές πολεμικές τέχνες.

Badr Hari

Τα κάνει όλα και συμφέρει. Ο δυναμικός kickboxer έχει ένα από τα καλύτερα striking του πλανήτη στα βαρέα, διαθέτει εκρητικό χαρακτήρα και με λίγη προπόνηση στο έδαφος είναι ένας έτοιμος MMAer.

Buakaw

Δεν είναι στα καλύτερα του όμως σε striking και ρίψεις είναι άπιαστος. Έχει δυνατό πυρήνα υποστηρικτών, θα έκανε πάταγο εφόσον έμπαινε στο κλουβί και αντικειμενικά είναι τόσο αθλητικός που δεν θα είχε πρόβλημα να μάθει και την μάχη στο έδαφος.

Gennady Golovkin

Δυσκολευτήκαμε πολύ να βρούμε έναν πυγμάχο που θα μπορούσε να μπει στις ΜΜΑ. Επιλέξαμε τον Καζάκο διότι είναι αθληταράς, προσαρμόζεται, είναι αυτή την στιγμή ίσως ο πιο φορμαρισμένος πυγμάχος στον κόσμο και το μόνο που δεν διαθέτει είναι την τρέλα των δύο παραπάνω. Κατά άλλα αν σε στριμώξει σε σχοινιά ή κλουβί το αποτέλεσμα θα είναι οδυνηρό.