04/05/2024

Τραυματίας ο Rory Macdonald. Condit vs Hendricks στη θέση του!

Με τραυματισμένο αυχένα και πλάτη αποχώρησε ο Rory Macdonald από την τελευταία προπόνησή του και όπως φαίνεται η πολυαναμενόμενη ρεβάνς του με τον Carlos Condit στο UFC 158, με main event το GSP vs Diaz.

Ο Macdonald είχε αντιμετωπίσει τον Condit το 2010 και ενώ επικρατούσε για 2 ολόκληρους γύρους, έχασε στο τελευταίο λεπτό με υποταγή. Παρότι από τότε ο δεύτερος δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τον νεαρό Καναδό, εκείνος έμοιαζε να θέλει οπωσδήποτε τη ρεβάνς για να πάρει την εκδίκησή του.

Αν και είναι μεγάλη η απώλεια για την κάρτα, η αναπλήρωσή του έγινε με εξίσου κορυφαίο Weltwerweight. Ο «σωστός» νούμερο 1 διεκδικητής της κατηγορίας Johny Hendricks που ήταν να αντιμετωπίσει την ίδια μέρα τον Jake Ellenberger, ανεβαίνει στην κάρτα για να παίξει με τον Condit ενώ ο αντίπαλος του Jake δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

O Condit επιστρέφει στη δράση μετά την ήττα του από τον GSP σε αγώνα ενοποίησης του τίτλου της κατηγορίας τον Νοέμβριο ενώ ο Hendricks συνέχισε τα τρομερά νοκ άουτ του με νέο θύμα τον Martin Kampman. Αυτός ο τύπος έχει ίσως το πιο δυνατό left hook pound for pound.