21/05/2024

«Το WWE δεν θέλει σπασμένα αστέρια όπως η Ronda»

Με πολύ σκληρά λόγια αλλά μάλλον αληθή, ο πρώην σχολιαστής του WWE και νυν δημοσιογράφος του ESPN, Jonathan Coachman απορρίπτει σχεδόν ολοκληρωτικά οποιαδήποτε συνεργασία του WWE με την Ronda Rousey τουλάχιστον σε αυτή τη φάση.


Το κορυφαίο promotion της επαγγελματικής πάλης ενδιαφερόταν εδώ και χρόνια την Ronda, μάλιστα μια φορά είχε συμμετάσχει και σε μια Wrestlemenia στο πλευρό του «The Rock» πριν λίγο καιρό και πολλοί είπαν τις τελευταίες μέρες ότι το μέλλον της θα είναι εκεί.

Όμως, ο Coachman φαίνεται να έχει αντίθετη άποψη αφού τονίζει ότι η Ronda, κυρίως με τον τρόπο που αντιμετώπισε τις δύο ήττες ήττες της και πως αντέδρασε μετά, έχει «σπάσει» επαγγελματικά το άστρο της και το WWE δεν θα ξέρει καν τι να την κάνει αφού ο κόσμος δεν θα την αποδεχτεί. Δείτε τι είπε:

«Δεν έχει υπάρξει αθλητής στην ιστορία των σπορ που να έχει συνδέσει την αυτοεκτίμηση του, δεν μ’ αρέσει που το λέω αυτό αλλά είναι αλήθεια, με την επαγγελματική του επιτυχία. Σκεφτείτε το, όταν έχασε, δεν ήταν απλά συντετριμμένη αλλά οι σκέψεις που έκανε ήταν…όχι καλές. Ελπίζω να καταλάβει ότι καταφέρει τόσα όσα καμία άλλη γυναίκα στα σπορ και ελπίζω να μείνει στα θετικά αλλά όσον αφορά το WWE, δεν θα φέρουν ένα σπασμένο αστέρι σαν αυτήν. Είναι σπασμένη από επαγγελματικής πλευράς. Δεν φτιάχνουν αστέρια που έσπασαν έξω από το WWE. O Brock ξεκίνησε από εκεί. Δεν θα την φέρουν ποτέ γιατί οι οπαδοί δεν θα της φερθούν δίκαια οπότε τι θα κάνουν μαζί της σε αυτό το σημείο;» 

Ο Coachman έχει δίκιο αλλά δεν είναι μόνο το πως αντέδρασε στις ήττες που πληρώνει τώρα αλλά και το πως συμπεριφερόταν όσο ήταν στην κορυφή. Η κακή συμπεριφορά απέναντι στην Miesha Tate όταν την κέρδισε 2η φορά, τα απίστευτα λόγια από αυτήν και το καμπ της ότι μπορεί να γίνει παγκόσμια πρωταθλήτρια στην πυγμαχία και ότι θα κέρδιζε πολλούς άνδρες πρωταθλητές,  τα μανουριάσματα από το πουθενά με την Holy Holm αλλά και άλλα πολλά.

Πίστεψε τόσο πολύ το hype της που όταν «έσπασε» έκανε ζημιά και στην πραγματική της κληρονομιά και βλέπουμε σήμερα κόσμο να λέει ότι ήταν ψεύτικη πρωταθλήτρια και δημιούργημα των media. Κάτι που εκτός από τις υπερβολές που είπαμε πιο πάνω ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

Και φταίει και το UFC για την υπερβολική και μονόπλευρη προώθησή της και πριν αλλά και τώρα σε αυτό τον αγώνα που η Nunes ήταν άφαντη. Αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην ψευδαίσθηση πολλών για το ποιο ρόλο έπαιξαν τα media στην καριέρα της. Η Ronda για πάρα πολλά χρόνια κέρδισε τις καλύτερες, κέρδιζε εύκολα αθλήτριες που με την σειρά τους είχαν κερδίσει εύκολα τις διάφορες Holm και Nunes και τώρα δεν μπορεί να χαρεί καν αυτήν την μεγάλη επιτυχία.