19/05/2024

Το UFC 205 έσπασε ήδη το ρεκόρ του σταδίου σε εισιτήρια!

ekptosiΤο UFC 205, το πρώτο event στην Νέα Υόρκη υπό την προεδρία του Dana White και το πρώτο μετά από πολλά χρόνια αποκλεισμού του αθλήματος, είναι το μεγαλύτερο event που έχει κάνει ποτέ το UFC. Ο μεγάλος του αστέρας Conor McGregor θέλει να γράψει ιστορία και να κατακτήσει την 2η ζώνη του, σε μια πόλη με μπόλικο Ιρλανδικό στοιχείο, άλλες δύο μάχες τίτλου συμπληρώνουν την κάρτα και ματς όπως τα:

Frankie Edgar vs Jeremy Stephens
Khabib Nurmagomedov vs Michael Johnson
Rashad Evans vs Tim Kennedy

… είναι στα pregames!

Δεν είναι παράξενο λοιπόν, που το event έχει ήδη σπάσει το πρώτο του ρεκόρ δύο βδομάδες πριν καν πραγματοποιηθεί!

Όπως είπε ο Dana White, τα έσοδα απο τα εισιτήρια για το event έχουν ήδη ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ του σταδίου για οποιαδήποτε εκδήλωση και αν έχει κάνει. Μιλάμε για το θρυλικό Madison Square Garden που έχει φιλοξενήσει τεράστιους θρύλους από όλα τα μήκη και πλάτη του star system.

Αν και δεν ξέρουμε ακόμη πόσα είναι τα τωρινά έσοδα, το προηγούμενο ρεκόρ για το MSG το έχει το Hollyfield vs Lennox Lewis από το 1999 με 13,5 εκατομ. που σημαίνει ότι ταυτόχρονα έσπασε και το δικό του ρεκόρ σε εισπράξεις από το UFC 129: St-Pierre vs. Shields στο Rogers Center του Toronto που είχε κάνει περίπου 12,5 εκ. Βέβαια εκείνο το event είχε κάνει ρεκόρ σε καθαρό αριθμό εισιτηρίων αφού το είδαν 55,724 θεατές στο γήπεδο. Αργότερα το ρεκόρ αυτό έσπασε από το UFC 193 στην Αυστραλία και το Holm vs Rousey που έκοψε  56,214 εισιτήρια.