04/05/2024

Το UFC έρχεται στην… γειτονιά μας!

Με χαρά υποδέχθηκαν όλοι οι Ευρωπαίοι φανς το άνοιγμα που κάνει το UFC στην Ευρώπη και μάλιστα στη… γειτονιά μας στα Βαλκάνια και συγκεκριμένα στην Κροατία! Στις 10 Απριλίου λοιπόν η Κροατία και με «ηθικό αυτουργό» τον δαιμόνιο Orsat Zovko διοργανώνει UFC

Ο Zovko μετά τους τελικούς του Κ-1 με συμμετοχές όπως των Badr Hari και τον Cro Cop φέρνει στο Ζάγκρεμπ την κορυφαία ΜΜΑ διοργάνωση του πλανήτη το UFC. Την επίσημη ανακοίνωση έκανε και o οργανισμός, αλλά και οι Κροάτες που υποδέχθηκαν το γεγονός με τεράστια χαρά.

Να σημειωθεί πως ο Orsat Zovko είναι και ο άνθρωπος «εγκέφαλος» του FFC που έρχεται στην Ελλάδα σε λιγότερο από έναν μήνα και φέρνει για main event τον σπουδαίο Robin Van Roosmalen. Λέτε να δούμε στο UFC του Ζάγκρεμπ και κανέναν Έλληνα MMAer που ενδεχομένως θα ξεχωρίσει στο FFC της Αθήνας;

Πάντως, ο Χρήστος Παπαναγιώτου ουκ ολίγες φορές έχει φέρει μαχητές στο FFC όταν γινόταν στην Κροατία και χάρη των καλών σχέσεων που διατηρεί με τον Orsat Zovko είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως θα ασκήσει πίεση για να υπάρχει και ελληνική συμμετοχή στο UFC που θα προκύψει από τις καλές εμφανίσεις του αθηναϊκού FFC.

Αξίζει να σημειωθεί πως event UFC, εκτός από την Κροατία θα γίνει και στην Ολλανδία στις 8 Μάιου και συγκεκριμένα στο Ρότερνταμ.