04/05/2024

Το Scorpion της Θεσσαλονίκης και τα ελληνικά MMA Rankings

Με πολύ ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε την μάχη του πρωταθλητή του MCP Λεονάρδου Σίνη στο Scorpion της Θεσσαλονίκης στις 25 Οκτωβρίου ενάντια στον Στέφανο Αλμάζοφ αφού το αποτέλεσμα θα επιρρεάσει άμεσα τα ελληνικά MMA rankings.

Ο Σίνης τα έχει πάει εξαιρετικά τα τελευταία χρόνια στα MCP αλλά του λείπουν οι υψηλότερου επιπέδου νίκες για να δούμε ακριβώς πόσο καλός είναι. Από την άλλη πλευρά ο Αλμάζοφ έχει την νίκη επί του Πλασάρη που σίγουρα δείχνει αρκετά πράγματα, αλλά με μόνο έναν αγώνα και ένα αποτέλεσμα δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα ακριβώς για το πόσο καλός είναι.

Οπότε αυτή η μάχη είναι ένα πολύ δυνατό τεστ και για τους δύο.

Ο Σινης είναι ήδη στα rankings στη θέση #8 της Welterweight κατηγορίας αλλά ο Αλμάζοφ επειδή έχει την βάση του στην Κύπρο και έχει μόνο έναν αγώνα στην Ελλάδα δεν έχει πάρει θέση ακόμη. Με νίκη όμως αυτό θα αλλάξει. Αν κερδίσει όμως ο Σίνης θα έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει έναν αγώνα με κάποιον από τους τοπ μαχητές της κατηγορίας όπως θέλει. Ίσως όχι με τον Νικολακόπουλο ακόμη αλλά με κάποιον στις υπόλοιπες 7 θέσεις από πάνω του.

Το θέμα είναι αν μπει ο Αλμάζοφ.. ποιος βγαίνει από την πιο πολυπληθής κατηγορία των ελληνικών ΜΜΑ;

Δείτε όλα τα rankings εδώ