03/05/2024

Το χρονικό της τρέλας: Δείτε τι δήλωναν Tarverdyan και Rousey για τις φοβερές πυγμαχικές τους ικανότητες

Ένα δυνατό flashback που θα μας οδηγήσει σε κάποια συμπεράσματα, διότι τόσο ο  Edmond Tarverdyan  όσο και η Ronda Rousey φαίνεται να μην είχαν επαφή με την πραγματικότητα, όσον αφορά τις πυγμαχικές ικανότητες της πρώην πρωταθλήτριας.


  • Σεπτέμβριος του 2014: «Aν μπορούσα να βάλω την Rousey στην πυγμαχία θα το έκανα την επόμενη μέρα»

Τάδε έφη ο προπονητής της Ronda Rousey Edmond Tarverdyan τον Σεπτέμβριο του 2012 και συμπλήρωσε: «Δεν καταλαβαίνει ο κόσμος πόσο καλή είναι η Rousey στο μποξ. Παίζει με αθλήτριες που έχουν τρελά ρεκόρ στην πυγμαχία όπως η Lucia Rijker και την κατατροπώνει»!

  • Φεβρουάριος του 2014: «Η Rousey τις ρίχνει όλες με body shots στο γυμναστήριο»

Το κρεσέντο του Αρμένιου συνεχίζεται όταν ομολογεί: «Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Φέρνουμε πρωταθλήτριες στο γυμναστήριο και τις ρίχνει όλες με body shots. Αν ρίχνεις νοκ άουτ αθλήτριες με δεκατεσσάρια γάντια τι θα γίνει με τα μικρά»; αναρωτιέται ο Edmond.

  • Mάρτιος του 2015: Μπορώ να κερδίσω την Laila Ali

«Για να είμαι ειλικρινής μπορώ να κερδίσω την Laila Ali στο μποξ», ήταν τα λόγια της Ronda Rousey τότε και συνέχισε. «Αν πήγα από το Τζούντο στις ΜΜΑ γιατί όχι από τις ΜΜΑ στην πυγμαχία»;

  • Ιούλιος του 2015: «Ευκολάκι για Rousey η Holm

Κάνενα πρόβλημα δεν έβλεπε ο Edmond Tarverdyan στην επερχόμενη μάχη της Ronda Rousey με την Holly Holm.»Η Ronda βάζει γάντια στο γυμναστήριο με αθλήτριες που βαράνε πιο δυνατά από την Cyborg και δεν έχει χάσει ούτε γύρο. Που είναι το πρόβλημα με την Holm»;

  • Οκτώβριος του 2015: «Ανοιχτές πόρτες για την Rousey στην πυγμαχία»

Αυτό ισχυρίστηκε ο πρόεδρος  της Golden Boy Promotion, Oscar De La Hoya που φαινόταν να έχει πάθει πλάκα με τα skills της Ronda Rousey στην πυγμαχία.»Μου είπε ότι είναι έτοιμη και φυσικά την περιμένω στην πυγμαχία. Είναι σκληρή, γρήγορη, δυνατή και με ένστικτο. Παίρνει ρίσκα κι αυτό μου αρέσει σε εκείνη».