04/05/2024

«Το να σπάσω το πρόσωπο του Conor Mcgregor είναι για μένα καλύτερο από κάθε τίτλο»

Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά αυτό το Σάββατο ο Conor Mcgregor αγωνίζεται στο UFC Fight Night 59 της Βοστώνης. Θα μου πείτε πως να μην το έχετε πάρει χαμπάρι αφού το UFC τον προωθεί ίσως περισσότερο από ότι έχει κάνει με κάθε άλλο μαχητή στην ιστορία του, συμπεριλαμβανομένων και ονομάτων όπως ο Brock Lesnar, GSP κοκ. Θα έλεγε κανείς όμως ότι ο Ιρλανδός παίζει μόνος του στο main event του Σαββάτου αφού ακόμη και το ίδιο το UFC φαίνεται να ξέχασε τον αντίπαλό του Γερμανό με ρώσικες ρίζες, Dennis Siver, τον οποίο με το ζόρι βάζει 5 δευτερόλεπτα σε κάθε βίντεο του event.

Κάτι που φυσικά δεν έχει διαφύγει από τον έμπειρο μαχητή ο οποίος έχει και μεγαλύτερα ράμματα για την γούνα του Ιρλανδού, αφού τον είδε να τον αποκαλεί Ναζί ξαφνικά στο twitter.

«Αυτή η ατάκα για τον Ναζί πήγε τα πράγματα πολύ μακριά ήδη αλλά είδα και την συμπεριφορά του κατ’ιδίαν… είναι τόσο φουσκωμένα τα μυαλά του. Όταν τον συνάντησα ια πρώτη φορά είδα πόσο ηλίθιος είναι. Από ότι είδα είναι έτσι συνεχώς. Το καταλαβαίνω να κάνεις όλες αυτές τις αηδίες μπροστά στην κάμερα αλλά το συνεχίζεις και στα παρασκήνια, χωρίς κάμερες, δείχνεις ότι είσαι μαλ…ας και πολύ κακός άνθρωπος… (…) Εγώ θα τους χαλάσω το σόου έτσι και αλλιώς.  Θα τον επαναφέρω στη γή με ένα bang και θα του πάρω την ευκαιρία για τον τίτλο. Το να διαλύσω το πρόσωπό του ξεπερνάει για μένα κάθε τίτλο στον κόσμο».

Η αλήθεια είναι ότι όχι μόνο το UFC αλλά και τα Μέσα και οι οπαδοί δεν δίνουν καθόλου πιθανότητες στον Siver και μάλλον κακώς, γιατί είναι ένας πολύ σκληρός και ικανός βετεράνος αν και στιλιστικά ταιριάζει στο παιχνίδι του Mcgregor…