05/05/2024

Το μήνυμα του Τόνυ

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ήττα από τον Mairber Taisumov στο UFC on FOX 14 έκανε ο Τόνυ Χριστοδούλου μέσα από την σελίδα του στο Facebook:

«Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα συγκινητικά σας λόγια… Ήμουν περισσότερο από συγκινημένος από όσο φαντάζεστε.. Καθόλου δικαιολογίες, πήρα τη μάχη με 3 βδομάδες περιθώριο και έκανα ότι μπορούσα με ότι μου δόθηκε. Είναι χάλια με τον χειρότερο δυνατό τρόπο αλλά αρνούμαι να το αφήσω να γίνει το τέλος του ταξιδιού αλλά απλά η αρχή. Θα γίνω καλά και θα επιστρέψω καλύτερος. Σας αγαπώ όλους και ελπίζω να με στηρίξετε και στον επόμενο αγώνα μου στο UFC». 

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, ο συνεργάτης του UFC στα Ευρωπαϊκά event και πρώην τοπ αθλητής της διοργάνωσης Dan Hardy πλησίασε τον Τόνυ αμέσως μετά τη λήξη της μάχης στα αποδυτήρια και του είπε ότι εκτίμησε την προσπάθεια που έκανε και πήρε την μάχη τόσο κοντά στην ημερομηνία και ότι θα έχει και άλλη μια ευκαιρία υπό καλύτερες προϋποθέσεις. Όπως είχαμε γράψει το συμβόλαιο του προβλέπει ακόμη 3 μάχες αλλά φυσικά το UFC έχει το δικαίωμα να τον κόψει όποτε θέλει όπως γίνεται και με πιο εδραιωμένους μαχητές. Ο ίδιος έχει ήδη πει ότι περιμένει την επόμενη ευκαιρία και αυτή τη φορά θα κάνει την προετοιμασία του εξ ολοκλήρου στις ΗΠΑ όπως σε παλιότερες μάχες του στο εξωτερικό.