04/05/2024

Τον «ματιάσαμε» τον παικταρά του UFC

Χθες γράφαμε πως το UFC, εκτός από τον McGregor και την υπόλοιπη πλειάδα σούπερ μαχητών απέκτησε ακόμη έναν σπεσιαλίστα του στράικινγκ και επίδοξο αστέρα της διοργάνωσης. Ο λόγος φυσικά για τον Stephen Thompson ο οποίος πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της μέχρι στιγμής καριέρας του κόντρα στον Hendricks το περασμένο Σάββατο και ήδη το όνομά του ξεκίνησε να παίζει για μάχη τίτλου κόντρα στον Lawler.  

Σήμερα όμως τα πράγματα άλλαξαν και το… κακό το μάτι «έφαγε» τον Stephen Thompson. Όπως διαβάζουμε σε αμερικάνικα Μέσα ο MMAer υποφέρει από τραυματισμό στον αστράγαλο και δεν αποκλείεται να λείψει από το οκτάγωνο μέχρι και έξι μήνες. Ο ίδιος μάλιστα με δηλώσεις του στο «FOX» είπε χαρακτηριστικά: «Ένιωσα σε κάποια στιγμή ότι το πόδι μου έσπασε και δεν μπορούσα να το πατήσω». 

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Thompson τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει και σε συμπληρωματικές εξετάσεις για να εξακριβωθεί πλήρως η κατάστασή του και μακάρι να διαψευστούν οι πρώτες εκτιμήσεις που τον θέλουν να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι και έξι μήνες…