29/04/2024

Τι παίζει με το πόδι του McGregor;

Το Bloodyelbow αναδημοσιεύει σήμερα δηλώσεις του προέδρου του UFC Dana White που μπερδεύουν περισσότεροι με τη φάση για τον επόμενο αγώνα του Conor McGregor.

Πληροφορίες τις περασμένες δύο εβδομάδες αναφερόντουσαν σε κλεισμένο deal υπεράσπισης τίτλου από τον Eddie Alvarez στη Νέα Υόρκη κόντρα στον Ιρλανδό τον Νοέμβριο. Ωστόσο ο πρόεδρος του οργανισμού έκανε την έκπληξη και ουσιαστικά ανακοίνωσε πως υποψήφιος πρωταθλητής δεν θα είναι ο McGregor, αλλά ο αήττητος Khabib Nurmagomedov.

Ο Dana μιλώντας στο Yahoo δεν έμεινε εκεί και έκανε έκπληξη πάνω στην έκπληξη λέγοντας: «To πόδι του Conor πονάει. Θέλω να παίξει με τον Aldo…»

Μπορεί ο πρωταθλητής της featherweight κατηγορίας να μην το σκέφτεται ή να κάνει πως δεν το σκέφτεται σίγουρα όμως πρέπει να υπερασπιστεί τον τίτλο του πράγμα που έχει αρχίσει να ζητάει ανοιχτά και ο Dana, καθώς πιέζει και η πλευρά του Aldo όπως ολόκληρη η κατηγορία που παραμένει στάσιμη όσο o Conor… βολτάρει σε άλλες κατηγορίες.

Όσον αφορά το πόδι του Ιρλανδό κι εκεί επικρατεί μυστήριο, αφού πρώτα οι γιατροί είχαν διαγνώσει πως ο MMAer θα επιστρέψει στο… γραφείο στα μέσα του 2017, πράγμα που ανακοίνωσε και το UFC. Εν συνεχεία ο αθλητής είπε πως είναι έτοιμος για μάχη ενώ τώρα ο Dana βγαίνει και λέει ξανά πως υπάρχει θέμα με το πόδι του Ιρλανδού.