04/05/2024

Τα pregames του GFC 5!!!

Τέσσερα πολύ δυνατές μάχες θα περιέχουν τα Pregames του GFC 5 που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου στο κλειστό του Tae Kwon Do, ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα για την μεγάλη Main card Με τις 8 σπουδαίες μάχες και «επικεφαλής» τον Τόνυ Χριστοδούλου στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του απέναντι στον σπουδαίου Βούλγαρο μαχητή Georgi Stoyanov (18-3).

Τα pregames είναι:
-60 κιλά, MMA rules χωρίς αγκώνες 2 γύροι των 3 λεπτών
Χαρά Δημητρούλα (ΑΤΡΩΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ) vs Κωνσταντίνα Χούσου (Andre Galvao Greece) 
-65 κιλά, MMA rules χωρίς αγκώνες 2 γύροι των 3 λεπτών
Αλέξανδρος Πετρίδης (Shooto) vs Γιάννης Συργγάνης (Αλογάριαστος team) 
-75 κιλά, MMA rules χωρίς αγκώνες 2 γύροι των 3 λεπτών
Βασίλης Θέμης (Παγκράτιον Αρένα) vs Δημήτρης Γράμψας (Μονομάχοι Σφυρίδης)
-90 κιλά, MMA rules χωρίς αγκώνες 2 γύροι των 3 λεπτών
Χρήστος Μπαλτάς (Μονομάχοι Σφυρίδης) vs Κων/νος Ρουμελιώτης (Σοφρωνάς Team)

Στην πρώτη μάχη της βραδιάς, ο Κώστας Ρουμελιώτης από το Sofronas Team του εξαιρετικού Παναγιώτη Σωφρονά θα αντιμετωπίσει τον Χρήστο Μπαλτά από τους Μονομάχους του Νίκου Σφυρίδη μία από τις παραδοσιακές ΜΜΑ σχολές της Αθήνας που συμμετέχει με αθλητές της από τα πρώτα GFC.

Η συγκεκριμένη μάχη θα γίνει στα μείον 90 κιλά, χωρίς την χρήση αγκώνων και σε δύο τρίλεπτους γύρους.

Στη δεύτερη μάχη της βραδιάς, ο Βασίλης Θέμης από την δυνατή Παγκράτιον Αρένα του Πάνου Καρμίρη θα κοντραριστεί με τον Γράμψα Δημήτριο των Μονομάχων του Νίκου Σφιρίδη. Δύο πολύ σκληροί και ικανοί μαχητές που θα αγωνιστούν στα μείον 75 κιλά χωρίς την χρήση αγκώνων και σε δύο τρίλεπτους γύρους.

Στην τρίτη μάχη της βραδιάς έχουμε μία ρεβάνς που άργησε μερικά χρόνια. Οι δύο επόμενοι μαχητές εκτός από ότι θεωρούνται από τους πιο ταλαντούχους στην κατηγορία τους, συγκρούστηκαν πριν δύο χρόνια στο τουρνουά του Shooto σε μία εξαιρετική μάχη. Από τη μία πλευρά ο Αλέξανδρος Πετρίδης από τον Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο, πρωταθλητής του εξαιρετικού ΜΜΑ τουρνουά Shooto , πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας Β κατηγορίας και εντυπωσιακός στο ντεμπούτο του στις επαγγελματικές ΜΜΑ πριν από λίγους μήνες στο Cage Survivor. Από την άλλη ο Γιάννης Συργγάνης από την Καρδίτσα και το πολύ δυνατό team του Νίκου Αλογάριαστού, ένα από τα πιο σκληρά καρύδια που έχουμε δεί στις Ελληνικές ΜΜΑ, επίσης νικηφόρος στο Cage Survivor με την ανατροπή της βραδιάς.

Η συγκεκριμένη μάχη θα γίνει στα μείον 65 κιλά, χωρίς την χρήση αγκώνων και σε δύο τρίλεπτους γύρους.

Το ζευγάρι της τέταρτης και τελευταίας μάχης των PREGAMES είνια ήδη γνωστό αφού πρόκειται για τις δύο γυναίκες του GFC 5. Η Χαρά Δημητρούλα (Άτρωτος Ιωαννίνων) με την Κωνσταντίνα Χούσου (Andre Galvao Greece) θα παίξουν στα μείον 60 κιλά, χωρίς αγκώνες, σε δύο τρίλεπτους γύρους.

Αυτά είναι τα 4 ζευγάρια των pregames του GFC 5, που θα ανοίξουν την πολύ δυνατή Main Card των 8 αγώνων χωρισμένων σε δύο μέρη!

ΤΟ GFC 5 φέρνει τις ΜΜΑ ξανά στο προσκήνιο και υπόσχεται δράση, θέαμα, τεχνική και πολλές εκπλήξεις.