03/05/2024

Τα τρία πρώτα ματς του UFC 209 είναι «μπόμπα»

Το δεύτερο PPV σόου της νέας χρονιάς για το UFC είναι το «209» και ο οργανισμός έχει ήδη ξεκινήσει να ανακοινώνει ματς για τις 4 Μαρτίου. Δύο προστέθηκαν χθες…


Πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί για το UFC 209 αφού πρώτα οι φήμες ανέφεραν ότι οι ιθύνοντες το promotion θέλουν να το κάνουν στο Stockton καθώς ο αριθμός «209» αποτελεί τον κωδικό της συγκεκριμένης περιοχής. Τελικά, οι αγώνες θα γίνουν τον Μάρτιο στο Λας Βέγκας.

Έντονη ήταν η φημολογία και των αδερφών Diaz στο σόου αλλά μέχρι στιγμής το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ο Nick αρνήθηκε να πάρει το ματς για το συγκεκριμένο σόου κόντρα στον Robbie Lawler ζητώντας από το UFC μεγαλύτερο παιχνίδι. Τη σχετική αποκάλυψη έκανε χθες ο Joe Rogan.

Το πρώτο ζευγάρι που έχει ανακοινωθεί για το σόου του UFC 209 ήταν το Hunt vs Overeem (ρεπορτάζ και αφιέρωμα στον αγώνα) και χθες είχαμε την προσθήκη δύο ακόμα αγώνων.

O Todd Duffe επιστρέφει για να παίξει με τον Mark Godbeer. Ο πρώτος είχα χάσει από τον Mir τον Ιούλιο του 2015 με άσχημο ΚΟ ενώ γενικά είναι ένα παιδί εξαιρετικά ταλαντούχου αλλά με σοβαρούς τραυματισμούς. Όσον αφορά τον Godbeer είναι ένας «στρατιώτης» της κατηγορίας με ρεκόρ 11-3.

Στο άλλο παιχνίδι που ανακοινώθηκε χθες θα δούμε τον εξαιρετικό και αήττητο featherweight από τη Βοσνία Mirsad Bektic. Αντίπαλος του θα είναι ο έμπειρος Darren Elkins που στα τελευταία τρία του παιχνίδια δεν έχει χάσει.

Heavyweight Alistair Overeem vs. Mark Hunt
Featherweight Darren Elkins vs. Mirsad Bektić
Heavyweight Todd Duffee vs. Mark Godbeer