02/05/2024

Τα κορυφαία ΜΜΑ ΝΟΚΑΟΥΤ από Έλληνες για το 2014!

Φτάσαμε στο τέλος του 2014 και ήρθε η ώρα να κάνουμε μια μίνι ανασκόπιση στη χρονιά που πέρασε ξεκινόντας από τα νοκ άουτ!  Εδώ δυσκολευτήκαμε λίγο γιατί είχαμε αρκετά καλά ΚΟ σε όλη την χρονιά αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψην κάποιες φορές και πιθανό mismatch των παιχτών που μπορεί να οδηγησε στο ΚΟ. Όπως και να έχει πάμε να δούμε τα 3 καλύτερα!

Εκτος συναγωνισμου το φοβερο ΚΟ του Αθηνοδωρου Μιχαηλιδη στην Αγγλία που εγινε viral σε ολα τα μεγάλα σαιτ του εξωτερικού!

1. Θανάσης Χεργκελετζής με Σάββα Κυριακίδη στο Cage Survivor 2. Τρομερό switch kick του Χεργκελετζή που βρήκε τον Κυριακίδη κατευθείαν στο κεφάλι την ώρα που έκανε το μπάσιμο και τον έστειλε στο έδαφος για πάρα πολύ ώρα!

2. Γιάννης Παλαιολόγος με Adam Mutaliev στο EFL/Battle. Ο Βέλγος δεν πρόλαβε να μπει καν στον αγώνα αφού ο Έλληνας μαχητής με ένα πολύ καλό superman punch τον έβγαλε Νοκ Άουτ!

3.  Zurab Zarnadze με Adrian Perez στο Throwdown 3. O Zura είναι γνωστός για τα βαριά του χέρια και το έμαθε και ο Ισπανός αντίπαλος του. Είχε πολλά ωραία ΚΟ ττο Throwdown 3.

Τιμητική αναφορά: Στα δυο πιο γρήγορα νοκ άουτ της χρονιάς τουλάχιστον, αυτό του Χαχαμιδη με τον Ludgaj στο Throwdown και αυτό του Ναστούλη με τον Μανιά στο EFL.

https://www.youtube.com/watch?v=ziSUjvTTIk8