07/05/2024

Τα επίσημα αποτελέσματα των ελληνικών MMA αποστολών στη Βουλγαρία

Η Ελληνική αποστολή επέστρεψε από το Rousse της Βουλγαρίας όπου στις 12 Δεκεμβρίου έλαβε χώρα το Fight Night Rousse με 9 αγώνες mma.Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε οκτάγωνο κλουβί σε ένα στάδιο ασφυκτικά γεμάτο με 2000 θεατές.

Στον 6ο αγώνα της βραδιάς ο Γιώργος Τσιλίδης της HELLAS Top Team με προπονητή τον Δημητρίου Δημήτρη αντιμετώπισε τον Valeri Velikiov 2ο πανευρωπαϊκό πρωταθλητή mma το 2013 WMMAA , επί σειρά ετών πρωταθλητής Βουλγαρίας στο Judo και με αρκετούς pro -mma fights.Η ατυχία φάνηκε να κυνηγάει τον Έλληνα αθλητή αφού στο ζέσταμα παθαίνει ρήξη στον δικέφαλο του δεξιού μηρού. Ο Τσιλίδης όμως κάνοντας μία εκπληκτική εμφάνιση κερδίζει με arm – bar στο 2ο λεπτό του πρώτου γύρου παγώνοντας το Βουλγάρικο κοινό .Ήδη έχει κλειστεί αγώνας του Τσιλίδη για τον Μάρτιο του 2015 στην γειτονική χώρα.

Στον 7ό αγώνα της βραδιάς ο Θεοφανίδης Βλαδίμηρος από τους Ultra Fighters με προπονητή τον Παπαδόπουλο Δημήτρη εναντίον του Rumen Blagovestov ενός αθλητή με πολλή μεγάλη εμπειρία. Στα πρώτα λεπτά κυριάρχισε στο παιχνίδι με low και εκτελώντας ένα δυνατό take down οδήγησε τον αγώνα στο έδαφος και ανέβηκε σε θέση επίβασης . Μετά από 10΄΄ ο διαιτητής αδικαιολόγητα σταμάτησε τον αγώνα και οι δύο αθλητές σηκώθηκαν όρθιοι. Η μη καλή φυσική κατάσταση του Θεοφανίδη τον οδηγεί σε υποταγή με πνιγμό στο λεπτό του πρώτου γύρου.

Στο main -event ο γνωστός Emil Zachariev πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό Κ.Ο. στα πρώτα 20″ κλείνοντας έτσι την γεμάτη θέαμα βραδιά.

Συνοδός στην Ελληνική αποστολή ο Νικολόπουλος Αριστείδης από την εταιρία ΜΜΑ CAGE όπου βοήθησε με τον καλύτερο τρόπο τους αθλητές μας.

Η δεύτερη Ελληνική αποστολή στην Βουλγαρία αγωνίστηκε στις 13 Δεκεμβρίου στην Σόφια στο pro -event mma TWINS 8. Δύσκολα τα πράγματα για τους Έλληνες αθλητές αφού στον πρώτο αγώνα ο Χαρός Βαγγέλλης με προπονητή τον Μάρκου Μελέτη εγκατέλειψε στο τέλος του 1ου γύρου από χτύπημα στο ζυγωματικό, εναντίον του Βούλγαρου Valentin Benichev .

Στην 2η ελληνική συμμετοχή ο Ουγκενισιάν Ρόμπερτ με προπονητή τον Αρμάγο Κώστα έχασε με Κ.Ο. στο 2ο λεπτό του πρώτου γύρου από τον Nikola Dipchikov.

Στο main – event της βραδιάς ο Πλάσσαρης Χρήστος ( Αρμάγος team) αντιμετώπισε τον δις παγκόσμιο πρωταθλητή του compat-sambo με συμμετοχές στα Μ-1 Rosen Dimitrov. Ο αγώνας μετά από μία σκληρή αναμέτρηση βρήκε νικητή τον Βούλγαρο πρωταθλητή με ομόφωνη απόφαση στα σημεία.