28/04/2024

Τα δύο αστέρια του UFC που θέλουν να κλέψουν την παράσταση από Jones/Cormier

Σήμερα το βράδυ έχουμε το UFC 182 με το main event φωτιά των Jones vs Cormier να τραβάει το ενδιαφέρον όλων και λόγω του επιπέδου (αγώνας τίτλου είναι αυτός) και λόγω της μεγάλης κόντρας των δύο αθλητών. Όμως δύο μαχητές χαμηλότερα στην κάρτα έχουν κάθε διάθεση να κλέψουν όσο περισσότερο μπορούν τις εντυπώσεις από τα δύο μεγάλα ονόματα.

Ο πρώτος είναι ο Myles Jury. Αήττητος στην καριέρα του ο νεαρός μαχητής θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα κορυφαία ανερχόμενα ταλέντα με 6 σερί νίκες στο UFC αλλά αυτή τη φορά έχει μπροστά του την πρόκλησή της καριέρας του. Ο Donald Cerrone δεν είναι κάποιον πρώην κορυφαίος της κατηγορίας αλλά ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα κάτω από τον πρωταθλητή. Με 4 σερί νίκες επί τοπ διεκδικητών βλέπει τίτλο αν περάσει από τον Jury και έχει κάθε πρόθεση να το κάνει. Βέβαια οι αναλυτές δίνουν πολλές ελπίδες στον νεαρό. Όπως και να έχει η μάχη μυρίζει performance of the night.

http://www.youtube.com/watch?v=1R1Jxg-X78U

Ο δεύτερος είναι ο Kyoji Horiguchi. Ο 24χρονος Ιάπωνας είναι ίσως η μεγαλύτερη ελπίδα της χώρας να δει έναν  πρωταθλητή στο μέλλον. Εξαιρετικά επιθετικός, τεχνίτης και ταλαντούχος, δεν έχει αντιμετωπίσει ακόμη τοπ 10 αντιπάλους αλλά σε 3 σερί νίκες στο UFC έχει δείξει πάρα πολλά.

http://www.youtube.com/watch?v=DiMfO1U3bCU