30/04/2024

Συνεργασία-βόμβα του McGregor με Κυπριακή εταιρία στοιχηματισμού!

Ένα πολύ σημαντικό γεγονός ανακοίνωσε ο διεθνής στοιχηματικός οργανισμός Parimatch που προέρχεται από την Κύπρο και θα συνεργαστεί με τον Conor McGregor. 


O Ιρλανδός θα εκπροσωπήσει την εταιρία για δύο χρόνια στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών και της Κύπρου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας.

«Η επιλογή του brand ambassador μας δεν είναι τυχαία. Ο Conor McGregor τολμά να είναι ο εαυτός του και να πάει πέρα από τα όρια του αθλητισμού, όπως η Parimatch. Αντανακλά τη δύναμη της ψυχής και τον χαρακτήρα της εταιρείας – δυναμικός και φιλόδοξος.»

Ο McGregor έκανε μάλιστα σχετικές δηλώσεις για την μεγάλη συνεργασία με τους Κύπριους.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος να σας ανακοινώσω την συνεργασία μου με την Parimatch και περήφανος που είμαι ο brand ambassador της για τις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών και της Κύπρου. 

Η Parimatch έχει ψυχή μαχητή ενσωματωμένη στην κουλτούρα της. Από τη πρώτη στιγμή της συνάντησης μας ήμουν σίγουρος ότι θέλω να στοιχηματίσω το όνομα μου στο brand της Parimatch(https://parimatch.com.cy/).  Παραμένω έτοιμος για καινούργιες προκλήσεις και ήδη είμαι παθιασμένος να νικήσω με την Parimatch.»