28/04/2024

Συνέντευξη τύπου φωτιά για το No Limits με Μπιτάκο – Μάρκου και όλους τους πρωταγωνιστές!

Μια συνέντευξη τύπου που υπόσχεται πολύ δράση και μπόλικο υλικό για σχολιασμό , θα πραγματοποιήσει το No Limits το Σάββατο 6 Μαΐου, σχεδόν 1 μήνα πριν το No Limits 29. Εκεί θα είναι παρόντες όλοι οι πρωταγωνιστές και φυσικά ο Σταμάτης Μπιτάκος με τον Φλοριάν Μάρκου, οπότε…καταλαβαίνετε ότι υπάρχει ενδιαφέρον! Διαβάστε την ανακοίνωση της Γεωργίας Μπιτάκου: 


«Η μεγάλη γιορτή για τα μαχητικά αθλήματα που ετοιμάζει το NO LIMITS »Future vs Past» ξεκινάει …το επόμενο Σάββατο 6/5 ,ένα μήνα σχεδόν πριν το μεγάλο γεγονός, σε μια διαφορετική από όλες τις άλλες Συνέντευξη Τύπου που να είστε σίγουροι θα συζητηθεί!!!

Οι πρωταγωνιστές της πιο περιζήτητης μάχης Σταμάτης Μπιτάκος, που μετά από 25 χρόνια »κρεμάει» γάντια και ο αντίπαλός του και καλύτερος μαχητής της κατηγορίας Florian Marku , θα βρεθούν »αντιμέτωποι» μαζί στον ίδιο χώρο μετά από πολλούς μήνες, για να απαντήσουν στα δημοσιογραφικά ερωτήματα, των εκπροσώπων από όλα τα media που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους γιατί για την επική αυτή μάχη, θα »χύνεται» για πολύ καιρό μελάνι!

Μετά από τις διαδικτυακές »αναμετρήσεις» για πρώτη φορά θα βρεθούν και οι πρωταγωνιστές του co main event , Γιάννης Μανώλας και Πέτρος Σκαφιάς, που αμφότεροι διεκδικούν τη ζώνη, ενώ με φόντο τον τίτλο, θα αναμετρηθούν και οι Μάριος Μπλάνας και Στέφανος Κωνσταντελόπουλος  Φοβερή και η μάχη MMA μεταξύ  των Χρήστου Πλασάρη και Γιάννη Αναγνωστόπουλο , ενώ στο στυλ της πυγμαχίας , επιστρέφει και μια ακόμα μεγάλη μάχιμη ψυχή , ο Νεκτάριος Ουζούνης!!!

Όλοι οι πρωταγωνιστές με τους προπονητές και την ομάδα τους που χαράζει την στρατηγική, θα είναι παρόντες, οι εκπρόσωποι των φορέων που συμβάλλουν στη διοργάνωση, Δήμος Διονύσου, Πανελλήνια Ομοσπονδία Πάλης, Vizantinos Target Sport Club, ΕΟΠΥΜΥ, θα παρουσιαστεί το επίσημο τραγούδι του NL29 , »Δύο Δρόμοι» του Θοδωρής Κοτόνιας, καθώς και η η φετινή μας καμπάνια , που θα είναι αφιερωμένη στα θύματα τροχαίων με στόχο την ενημέρωση σε θέματα οδικής ασφάλειας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο ΙΟΑΣ.

Παρόντες οι σπουδαίοι χορηγοί μας, πλήθος δημοσιογράφων αλλά αυτή τη φορά και οπαδοί των αθλητών γιατί θα είναι αληθινή »γιορτή» με μουσική, video, live streaming και πολλές εκπλήξεις, ενώ θα δοθούν και τα πρώτα έντυπα εισιτήρια γιατί ηλεκτρονικά η προπώληση ξεκινάει την Τρίτη από Ticket365, Public, Ticketservices, Viva!!!

Μη χάσει κανείς αυτή τη Συνέντευξη Τύπου !!!

Για πρώτη φορά ενότητα για το κοινό που θα μπορεί να θέσει ερωτήματα στους μαχητές !!!!

Οι αθλητές που θα παραστούν με επίσημο ένδυμα,θα μοιράσουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν μαζί σας!!!
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους!!!
Σάββατο 6/5 15:00.
Αμφιθέατρο Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Φιλαδελφέως και Κεφαλαρίου 1, Πλατεία Κεφαλαρίου»