29/04/2024

Συνάντηση Gina Carano και Dana White για την μεγάλη επιστροφή!

Μπορεί οι γυναικείες ΜΜΑ σήμερα να έχουν ανέβει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο αναγνώρισης αλλά μέχρι πριν λίγα χρόνια το μόνο όνομα που υπήρχε ουσιαστικά στον χάρτη ήταν αυτό της Gina Carano. H όμορφη μελαχρινή πρώην Thai Fighter όχι μόνο έπαιζε σε μεγάλα events αλλά πολλές φορές ήταν και η πιο δημοφιλής της κάρτας…

Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση ήταν και ταλαντούχα, ιδιαίτερα στην όρθια μάχη και ήταν αήττητο παίζοντας με αθλήτριες που συνεχίζουν και σήμερα στο UFC. Το στοπ ήρθε όταν συνάντησε την Cyborg Santos και μπορεί να τα κατάφερε καλύτερα από ότι οι περισσότερες αντίπαλοι της … δυνατής βραζιλιάνας αλλά η ήττα ήταν κάτι που την συγκλόνισε και σε συνδυασμό με τις προτάσεις για ταινίες (Haywire με απίστευτο καστ αστέρων – Fast & Furious κ.α. ) διάλεξε την έξοδο από το άθλημα.

Τώρα από ότι φαίνεται είναι πιο κοντά από ποτε στην επιστροφή. Η ίδια μίλησε στο talk show με τον Arsenio Hall και τόνισε ότι τις επόμενες μέρες θα συναντήσει τον Dana White για να μιλήσουν για την επιστροφή της και ότι αν δεν συμβεί αυτό τώρα δεν θα συμβεί μάλλον ποτέ….

Φυσικά η πρώτη μάχη που έρχεται στο μυαλό κάποιου είναι με την Ronda Rousey και ναι.. αυτή η μάχη θα πουλούσε πολύ, αλλά με την Gina να απέχει 5 χρόνια από την ενεργό δράση και με δεδομένο ότι το έδαφος δεν ήταν ποτέ το καλύτερο της στοιχείο… θεωρώ ότι το αποτέλεσμα πολύ δύσκολα θα είναι έκπληξη. Εκτός αν της δώσουν ένα πιο εύκολο παιχνίδι για αρχή, να πάρει ρυθμό, να δει αν μπορεί να κόψει τα κιλά που χρειάζονται και μετά να αποφασίσουν.

Εγώ πάντως θέλω πολύ να την δω να επιστρέφει με λογικό Matchmaking….