05/05/2024

Στο Bellator ο Mitrione…ακολουθεί και ο Rory McDonald;;

Στο Bellator υπέγραψε ο Matt Mitrione με τον βετεράνο του UFC να αγωνίζεται σε άλλη διοργάνωση για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ο Mitrione είχε κάνει ντεμπούτο μέσα στο σπίτι της 10ης σεζόν του Ultimate Fighter προερχόμενος από το αμερικάνικο ποδόσφαιρο και είχε συνολικά 14 αγώνες στο UFC.

«Μετά από μια πολύ ωραία περίοδο free agent, αποφάσισα να πάω στο Bellator. Είδα με πολύ ενδιαφέρον τις επιλογές που μου πρόσφερε το Bellator και την κουβέντα που έκανε μαζί μου και νομίζω ότι κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις. Νομίζω κάποιες φορές είσαι στο σημείο που τα πράγματα που αγάπησες σε έναν οργανισμό δεν είναι πια εκεί και πιο πράσινα λιβάδια σε περιμένουν αλλού. Ψάχνεις για περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές με επαγγελματισμό και αυτό ειναι που βρήκα στο Bellator» δήλωσε ο Mitrione.

Αν όμως ο «Meathead» δεν θεωρείτε από το UFC ως μεγάλη απώλεια, η δήλωση του Rory McDonald ότι θα πάει σε όποιον του δώσει τα περισσότερα χρήματα μετά την μάχη του με τον Thompson σίγουρα θα αντιμετωπιστεί με περισσότερη προσοχή από τον Dana White.

O McDonald εκτός από τοπ Welterweight μαχητής που πριν λίγες βδομάδες είχε την μάχη της χρονιάς με τον πρωταθλητή Robbie Lawler, είναι και ο μόνος υψηλού επιπέδου Καναδός μαχητής στο ρόστερ που μπορεί να κρατάει την Καναδική αγορά που έπεσε μετά την απόσυρση του GSP. Μέχρι τώρα ο «Red King» έδειχνε να μην έχεις άλλες σκέψεις αλλά μετά την πολύ σκληρή μάχη με τον Lawler, την ζημιά που μάζεψε εκεί για πολύ μικρή αμοιβή και το πρώτο του παιδί που είναι στον δρόμο, μάλλον άλλαξε προτεραιότητες.

«Θέλω να βγάλω όσα περισσότερα χρήματα μπορώ. Θέλω να πληρωθώ για ότι φέρνω στο τραπέζι. Έχω θυσιάσει πολλά για να φτάσω στην κορυφή στον παγκόσμιο τίτλο και πήρα πολλά ρίσκα. Έκανα πολλές χάρες στο UFC και δεν νομίζω οτι είδα επιστροφή. Οπότε τώρα είναι όλα για τα χρήματα και όποιος με πληρώσει καλύτερα εκεί θα πάω» είπε ο Macdonald.

«θα προτιμούσα να μην βγώ στην αγορά. Θα προτιμούσα να συμφωνήσω γρήγορα με το UFC και να προχωρησω μπροστά. Αλλά θα δούμε τι θα γίνει, είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα αν είναι να βγάλω περισσότερα χρήματα.»

Σύμφωνα με το UFC o Rory Macdonald έβαλε μόλις 59.000 δολάρια για την απίστευτα σκληρή μάχη τίτλου με τον Lawler και την ίδια ώρα ο Sage Northcutt βγάζει 40.000 με μόλις 2 αγώνες στο UFC. Αν το Bellator εγγυήθηκε στον Mitrione πάνω από 100.000 δολάρια την μάχη τότε θα δώσει τουλάχιστον τόσα και τον Rory, συν τα έξτρα χρήματα από τις χορηγίες αφού το Bellator δεν έχει αποκλειστικούς χορηγούς όπως το UFC με την Reebok.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr  

Jose Aldo: Έβλεπα πορνό την ώρα του Diaz- McGregor

Diaz vs McGregor: Πως ο «αλήτης» απ’το Stockton σιώπησε τον περιβόητο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Mike Tyson: «Έμπλεξε με τον λάθος άνθρωπο ο McGregor…»