17/05/2024

Στο Παρίσι ο Γιώργος Ζαντιώτης καλεσμένος του προέδρους της IMMAF

Το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Νοεμβρίου ο προπονητής Γιώργος Ζαντιώτης θα μεταβεί στο Παρίσι προκειμένου να παρακολουθήσει ως παρατηρητής την αγωνιστική διαδικασία για την επιλογή της γαλλικής εθνικής ομάδας M.M.A. για το 2015.

Καλεσμένος του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας M.M.A. (International M.M.A. Federation IMMAF) Bertrand Amoussou, o έλληνας Τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την διαδικασία της επιλογής των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν την εθνική Γαλλίας στα Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα του ερασιτεχνικού Μ.Μ.Α. Επίσης θα έχει την ευκαιρία να δει πως είναι το λειτουργικό σύστημα και οι κανονισμοί των ερασιτεχνικών αγώνων του Μ.Μ.Α., καθώς επίσης και το λειτουργικό σύστημα της διαιτησίας. Ο Bertrand Amoussou και ο Γιώργος Ζαντιώτης είναι πολλά χρόνια φίλοι και συνοδοιπόροι στις πολεμικές τέχνες και από πέρυσι στενοί συνεργάτες στην προώθηση και στη διάδοση του διεθνούς ερασιτεχνικού Μ.Μ.Α. ο οποίος είναι και ο προθάλαμος του επαγγελματικού Μ.Μ.Α.

Η IMMAF είναι η πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη διεθνής Ομοσπονδία ερασιτεχνικού Μ.Μ.Α. και είναι η μόνη που έχει επίσημο memorandum συνεργασίας με την UFC. Ο Γιώργος Ζαντιώτης είναι στενός συνεργάτης και εκπρόσωπος του «Amoussou M.M.A. System» το οποίο ξεκίνησε στη χώρα μας στα τέλη της περσινής χρονιάς.

Η Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία της Πάλης είναι η Ομοσπονδία η οποία διαχειρίζεται το ελληνικό ερασιτεχνικό Μ.Μ.Α. και έχει επίσημη αναγνώριση από τον Ιούλιο του 2014 από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ως αναγνωρισμένος αθλητικός κλάδος άθλησης.

Πρόσφατα η Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία της Πάλης ξεκίνησε επίσημη συνεργασία με την IMMAF και έτσι και η χώρα μας στο προσεχές μέλλον θα εκπροσωπείται με αντιπροσωπευτική εθνική ομάδα ερασιτεχνικού Μ.Μ.Α. στο εξωτερικό.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει μεγάλος αναπτυξιακός οργασμός για το ελληνικό ερασιτεχνικό Μ.Μ.Α. Στο τέλος της χρονιάς ή στην αρχή της επόμενης θα πραγματοποιηθεί ένα Πανελλήνιο εισαγωγικό σεμινάριο για αθλητές προπονητές του ερασιτεχνικού Μ.Μ.Α. με εισηγητή τον Πρόεδρο της IMMAF Bertrand Amoussou και θα ακολουθήσουν εθνικά αγωνιστικά meeting και επίσημο Πανελλήνιο πρωτάθλημα για την τελική επιλογή της πρώτης Ελληνικής εθνικής ομάδας ερασιτεχνικού Μ.Μ.Α. που θα μας εκπροσωπήσει στο εξωτερικό για το 2015.