05/05/2024

Στην Νέα Υόρκη το GSP vs Bisping;

Την Νέα Υόρκη και το θρυλικό Madison Square Garden φαίνεται να προτιμάει ο Καναδός Georges St Pierre για να αντιμετωπίσει τον Middleweight πρωταθλητή Michael Bisping. Το UFC πήγε για πρώτη φορά εκεί στο UFC 205 τον περασμένο Νοέμβρη όπου και ο Conor McGregor κέρδισε την Lightweight ζώνη από τον Eddie Alvarez.


Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η επιστροφή του UFC στο στάδιο αλλά είναι πολύ πιθανό να γίνει την ίδια περίοδο με το UFC 205, τον Νοέμβρη δηλαδή, καθώς ταιριάζει και με την επιθυμία του Καναδού να επιστρέψει προς το τέλος της χρονιάς.

Αυτό βέβαια πάει κόντρα στην επιθυμία του πρωταθλητή Bisping ο οποίος θέλει να γίνει σύντομα η μάχη και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το πετύχει αλλά μάλλον δεν τα καταφέρνει… Όσο αυτός φωνάζει και απειλεί ότι θα επιλέξει άλλο αντίπαλο, ο GSP παρακολουθεί χόκεϊ αγώνες στο MSG.


.
Παρά την έντονη κριτική που έχει δεχθεί το UFC και ο Bisping, κυρίως, ότι αποφεύγει τους τοπ διεκδικητές για αν αντιμετωπίσει έναν, πιθανότατα σκουριασμένο, και μικρότερο σε όγκο GSP μαι μάχη στο MSG σίγουρα θα είναι εμπορικά επιτυχημένη.