30/04/2024

Στελλίου: Η επιστροφή μου στο κλουβί έγινε με τον καλύτερο τρόπο

Την παρθενική της νίκη στις μικτές πολεμικές τέχνες έκανε η Χριστίνα Χάρις Στελλίου που απέδειξε ξανά την εξαιρετική της αγωνιστική κατάσταση με νίκη επί της Ελένης Γάθη.


Πλέον οι επιλογές της στις ΜΜΑ περιορίζονται αρκετά και μία μάχη με Χριστίνα Καμενίτσα ή την Ελίνα Καλλιονιδου μοιάζει με μονόδρομο. Η ίδια πάντως προς το παρόν,στέκεται στην επιστροφή της στο Cage Survivor που έγινε με τον καλύτερο τρόπο.

«Άλλη μια μάχη, δύσκολη και διαφορετική από αυτές που έχω συνηθίσει να δίνω έφτασε στο τέλος της. Περίμενα με αγωνία την επιστροφή μου στο κλουβί και ήρθε με τον καλύτερο τρόπο, στην καλύτερη χρονική στιγμή, σε μια χρονιά γεμάτη αγωνιστικές υποχρεώσεις που δεν έχει φτασει ούτε στη μέση ακόμα!

Θέλω, να ευχαριστήσω την Ελένη Γάθη (Elen Gathi), που μοιράστηκε το κλουβί μαζί μου και με βοήθησε να δοκιμάσω τα όριά μου για μια ακόμα φορά.
Τους προπονητές μου Αγγελο Σταματιάδη(Spartakos Nikaias) και Γιάγκος Πολατίδης, που με προετοίμασαν κατάλληλα. Τους συναθλητές μου, που με βοήθησαν στην πολύ δύσκολη προετοιμασία για τον αγώνα, την οικογένειά μου, που με στηρίζει σε ο,τι κάνω.
Τον Thodoris Haritidis που εχει αναλάβει το δύσκολο έργο της αποκατάστασής μου μετα απο καθε αγωνα και προπονηση. Τον κ.Tsalas Tasos, που μου παρέχει τον εξοπλισμό μου, το #fitshop.gr για το σορτς του αγώνα μου, τον Andreas Kalimnios και την #m33, τον Mixalis Patiniotis, που είναι πάντα δίπλα μου ! Τον Panos Kamperis που ως βοηθός γωνίας με κανει να νιώθω μεγάλη ασφάλεια κατά τη διάρκεια των αγώνων μου. Τους διοργανωτες, Γιάγκο Πολατίδη, Panos Karmiris και Evangelos Moumtzis, που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια πολύ όμορφη διοργάνωση και όλους εσάς που με τα μηνύματά σας καθημερινά με δυναμώνετε. Τα καλύτερα έρχονται .Ειλικρινά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ οοοοολους.
Να είστε καλά και να έχετε έναν υπέροχο μήνα».