27/04/2024

Στα χέρια του Fedor Emelianenko η Ολυμπιακή Φλόγα

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, η Ολυμπιακή Φλόγα πέρασε από τα χέρια του Fedor Emelianenko.

O θρυλικός μαχητής μικτών πολεμικών τεχνών είναι πλέον παλαίμαχος, αλλά στην πατρίδα του, στη Ρωσία, παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής, όπως αποδεικνύεται από τη συμπληρωματική συμμετοχή του στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Βέβαια διατηρεί πλειάδα οπαδών και σε άλλες χώρες του κόσμου, ανάμεσα στους οποίους είναι η UFC Women’s Bantamweight Champion, Ronda Rousey (8-0), που δήλωσε πρόσφατα πως θα έκανε 57 παιδιά με τον «Last Emperor» και πως δεν θα δίσταζε για 58ο, αν το ζητούσε ο Emelianenko (34-4).

Στο μεταξύ, η 26χρονη Αμερικανίδα αναφέρθηκε εκ νέου στον πρώην UFC Middleweight Champion, Anderson Silva (33-6), επικεντρώνοντας στον πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό του «Spider». «Θα υπάρξουν τραυματισμοί. Όπως είπε ο Dana (σ.σ. White), αυτά συμβαίνουν και στο μπάσκετ. Όλοι γνωρίζουμε τους κινδύνους που διατρέχουμε, αλλά δε νομίζω πως καταγράφεται ζημιά για το άθλημα».

Πηγή: onsports.gr