28/04/2024

Σαν σήμερα το Fightsports γράφει ιστορία στο UFC της Ολλανδίας

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που η σύσσωμη η ομάδα των αρθρογράφων του Fightsports ταξίδεψε στην Ολλανδία για να καλύψει το UFC Fight Night 87. 


To team του Fightsports ταξίδεψε από την Αθήνα στο Άμστερνταμ και έπειτα οδικώς για το Ρότερνταμ την πόλη που φιλοξενούσε το σόου.

Ο Χρήστος Μπάρδας, ο Κίμωνας Οζζ. και ο Μάνος Ναβροζίδης έζησαν και σας μετέφεραν τον παλμό της εμπειρίας τους όντες οι πρώτοι δημοσιογράφοι, Έλληνες που κάλυψαν από κοντά το κορυφαίο ΜΜΑ promotion.

Απ’όλη την εμπειρία αυτή έχει μείνει παρακαταθήκη το μίνι ντοκιμαντέρ που επιμελήθηκε ο Χρήστος Μπάρας και η ομάδα του Fightsports που περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο όλα όσα συνέβησαν με… αέρα περισσότερο eurotrip παρά επαγγελματικού ταξιδιού. Άλλωστε, και για το Fightsports ήταν η πρώτη φορά και κάθε πρώτη φορά δεν παύει να θυμίζει την πενταήμερη του Λυκείου.

Απολαύστε κι εσείς το ντοκιμαντέρ του Fightsports για το UFC της Ολλανδίας και πού ξέρετε ίσως πολύ σύντομα να κυκλοφορήσει και το δεύτερο με άλλο event και άλλη πόλη να γνωρίσουμε…

 

 

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Υπέγραψαν το πιο Sexy Ring Girl για να παίξει ΜΜΑ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Απόλυτο θηλυκό: Αrianny Celeste σε παραλία του Μεξικού φορώντας τα…απαραίτητα (ΦΩΤΟ)

Θα πάθεις πλάκα: Αυτό είναι το ring girl του Versus (ΦΩΤΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK