10/05/2024

Σαν άνθρωπος του Θεού θα διδάξει τον McGregor να μην είναι βλάστημος ο Dos Anjos

Έπειτα από μία γρήγορη τεχνική ανάλυση της επικείμενης αναμέτρησης τους ο Dos Anjos μίλησε ξανά για μια άνετη μέρα στη δουλειά κόντρα στον Conor McGregor, καθώς ο Ιρλανδός όταν πραγματικά καταλάβει πως έχει μπει να παίξει με έναν δυνατό αντίπαλο πιο βαρύ και πιο δουλεμένο στα κιλά αυτά θα είναι αργά!

Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο ο αντίπαλός του μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κάνει… εγκεφαλικές νίκες επηρεάζοντας τους αντιπάλους του θανάσιμα στο ψυχολογικό κομμάτι. Για τον ίδιο όπως αναφέραμε και παραπάνω η διαφορά θα φανεί στα χτυπήματα που θα δεχτεί ο McGregor το βράδυ της 5ης Μαρτίου.

Μάλιστα, ο Dos Anjos εξέφρασε την επιθυμία του όχι απλά να βγάλει τον Conor νοκ – άουτ, αλλά να τον στείλει εκτός αγώνων μια για πάντα, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στην… βλασφημία του Ιρλανδού παλαιότερα πως σε αγώνα ΜΜΑ θα μπορούσε να νικήσει και τον Ιησού Χρηστό, μέσω της οποίας ανέφερε πως ένα άνθρωπος του Θεού βγαίνει πάντα νικητής κι αυτό το μάθημα θα του το παραδώσει την ημέρα της μάχης και μέσα στο κλουβί του UFC.