03/05/2024

Πόσο εφικτό μπορεί να είναι το Miocic vs Jones;

Βλέποντας τον Overeem να πέφτει θύμα του Stipe Miocic το περασμένο Σάββατο στο UFC 203 o Jones δεν άντεξε και πέταξε τη… βόμβα του μέσω twitter επαναφέροντας στο προσκήνιο όλες εκείνες τις θεωρίες που τον ήθελαν να μεταπηδάει στη heavyweight κατηγορία.

Ο πρώην πρωταθλητής της light heavyweight κατηγορίας που βρίσκεται υπό προσωρινή, μέχρι νεοτέρας τιμωρία λόγω χρήσης αναβολικών, αφού είδε τον ομόσταβλό του Alistair Overeem (σ.σ. ανήκουν στο team του Greg Jackson) «ανέβασε» στο twitter πως είναι εντυπωσιασμένος από τον Stipe. Χαρακτήρισε τον παγκόσμιο πρωταθλητή πέρα για πέρα… γνήσιο.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω ο Jones είναι προσωρινά τιμωρημένος και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον με την καριέρα του που πάει απ’το κακό στο χειρότερο. Πάντως, ακόμη και ο Dana προσφάτως είχε αναφέρει ότι τελικά υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία στο αν τελικά ο Jon ήταν όντως ντοπαρισμένος πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο στο UFC 200.

Σ’αρέσουν οι μάχες;.. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ το Fightsports.gr στο facebook και το instgram!

Όσον αφορά τώρα στον Stipe Miocic δεν μας έχει δείξει ότι είναι ο άντρας που θα αποφύγει τις μάχες. Σε σχετική ερώτηση που του έγινε για το αν προτιμάει να παίξει με τον Werdum ή τον Velasquez ο Κροάτης από το Cleveland των ΗΠΑ είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να μοιραστεί το κλουβί με τον όποιο διεκδικητή.

Πάντως, σίγουρα ο Stipe δεν θα πάει στα… καπάκια σε αγώνα αφού έχει ήδη κάνει το back to back από Μάιο – Σεπτέμβριο, οπότε το break το θεωρούμε δεδομένο.

Σ’αρέσουν οι μάχες;.. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ το Fightsports.gr στο facebook και το instgram!